Alifuatpaşa'da seçime doğru

AK Parti İl Yürütme Kurulu, AK Parti Milletvekilleri ve AK Parti Geyve ilçesi biraraya geldi.

Editör Editör

 AK Parti Sakarya İl Yürütme Kurulu, AK Parti Sakarya Milletvekilleri ve AK Parti Geyve ilçesi Alifuatpaşa beldesi Belediye Meclis Üyesi adayları toplantıda bir araya geldiler.

AK Parti İl binasında gerçekleştirilen toplantıya AK Parti Sakarya İl Başkanı Recep Uncuoğlu, Genel Merkez İl Başkanları toplantısında olması sebebi ile katılamadı. İl Başkan Vekili Süleyman Özmen Başkanlığında yapılan toplantıya AK Parti Sakarya Milletvekilleri Hasan Ali Çelik, Ayhan Sefer Üstün, Şaban Dişli ve Recep Yıldırım AK Parti Yürütme Kurulu, ile Geyve İlçe Başkanı Muhittin Irmak, Belediye Meclis Üyesi adayları Şuayip Erken Çalık, Zeki Güneri, Hakan Özdil, Mustafa Koru, Davut Kartal, Medet Yüzgül, Ali Çevik ve Ertuğrul Balcıoğlu katıldı.

Tek tek söz alan Milletvekilleri ve Belediye Meclis adayları, Alifuatpaşa Beldesindeki ihtiyaçlardan ve yapılacak seçimin öneminden bahsettiler. Toplantıda, Alifuatpaşa için yapılacak hizmetlerin öncelikleri belirlendi, seçim stratejileri üzerinde konuşuldu.

 

#

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs