Saadet Partisi Alifuatpaşa'da aday tanıttı

Saadet Partisi Geyve İlçe Yönetimi, Belediye Meclisi Yenileme Seçimi nedeniyle Alifuatpaşa Beldesinde 'Aday Tanıtım Toplantısı' düzenledi.
Editör Editör

Tanıtım Toplantısını; İl Yönetimin Kurulu Üyesi Mahmut Kan yönetti.
Saadet Partisi Geyve İlçe Başkanı İrfan Tufanoğlu, tanıtım toplantısına katılanlara kısa bir hoş geldiniz konuşması yaptı.
Belediye Meclis Üyeleri tek tek katılımcılara tanıtıldı.
Saadet Partisi İl Başkan Yardımcısı Osman Ünlü konuşmasında özetle:
“Alifutapaşa seçimlerinin en ciddi partisi Saadet partisidir. Hizmetlerimizi daha önceki belediyelerden biliyorsunuz. Sizlere hizmet etmek için her şeyimizle hazırız, sadece sizlerin desteğine ihtiyacımız var. Dualarınızı ve desteklerinizi bekliyoruz.” Dedi.
Kocaeli – Uzuntarla Eski Belediye Başkanı Ali Şevki Bayraktar konuşmasında şunları söyledi: “ Belediye Hizmetlerinde ve Genel Yönetimlerde ülkemizde yeniden İstiklal Harbine benzer mücadelenin olması lazım. Adaylarımızı oylarınız ile destekleyiniz. “Alifupaşa’da seçimlerin neden yapıldığını unutma” çok doğru bir söz. Temsilcilerinizi Milli Görüş içinden seçiniz.”
Alifuatpaşa Belediye Meclis Üyesi Adayı Bilal Şehir(Beden Eğitimi Öğr) Diğer adaylar adına da yaptığı konuşmasında; “ Tanıtım toplantısına katıldığınız için kadromuz adına hoş geldiniz diyorum. Diğer partilerin adaylarının hiç konuşmadıklarını biliyoruz, onun için sizlerle paylaşmak için konuşacağım. Geçmişte görev yapan yöneticilerin beceriksizliği ile köy durumuna düştük. Büyük kentlere yakınlığımız cazibe merkezi olması gerekirken bu imkânlar değerlendirilmedi. Görevliler görevlerini suiistimal ettiler. Hükümet desteği arkasında olanlar, 7 yılda yapmadıkları hizmete talipler.”Dedi.
Kocaeli Eski İl Başkanı Mehmet Aras konuşmasında özetle şunları söyledi: “ Toplantımıza hoş geldiniz, gözlerinizde bu seçimin sonucunu görüyorum. Buradan sesleniyorum; tüm adaylar beraberce konuşalım, halk kime isterse ona oy versin. Bizler belediyecilikte tarih yazdık. Emperyalizme teslim olanların sonu helak olmaktır. Oylarınızla Milli Görüşü destekleyiniz. Unutmayınız ki insanlar 3 yerde hesap verirler:
1- Sandık başında, 2-Musalla taşında, 3-Mahşer başında.” Aras konuşmasını yanında getirdiği maketler ve gazete kupürleri ile destekledi.
Belediye Meclisi Yenileme Seçimleri nedeniyle Alifuatpaşa Beldesine gelen Yurt Partisi Genel Başkanı Sadettin Tantan, Saadet Partisi Toplantısını ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerini sundu.
Toplantıya katılanlara pilav – ayran ikram edildi.
Saadet partisi Alifuatpaşa Belediye Meclis Üyesi adayları:
Bilal Şehir: 1979.Beden Eğitimi Öğr. Esnaf
Emin Ayhan:1972.End. Mesl. Lis. Mez. Vagon Fab. Çal.
Ahmet Zeki Bağcıoğlu: 1966. Çiftçi
Nail Kurtluk: 1954.Lise Mez. Emekli
Şaban Sürücü:1961. Aşçı
Erdinç Uyumaz.1971. Lise Mez. İşçi
Aytekin Aylanç:1982. Ort.okl.Mez. Elek. Tam.
Serdar Atay: 1978. Tic. Lis. Mez. İşçi
Serdar Özkaraca:1984.AÜ.İşl. Fak. Mez.Mali Müşavir (kontenjan)

NAMIK CİHAN

#

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs