MHP Alifuatpaşa seçim bürosu açıldı

Alifuatpaşa Beldesinde yapılacak olan “Belediye Meclisi Yenileme” seçimleri nedeniyle, MHP seçim bürosu açılışını yaptı.
Editör Editör

Salih Okutan’ın yönettiği programda konuşan MHP Sakarya İl Başkanı Orhan Ünver özetle şunları söyledi: “Neleri yapacaklarımızı anlatmayacağız, yaptıklarımız yapacaklarımızın teminatıdır. AKP yanılgısına bir daha düşmeyiniz. Kırmızı plakalı araçlar Alifuatpaşa da etkili olamayacak. Hendek Belediyesi araçları burada ne arıyor, Geyve Belediyesi araçları nerede? TV de Başbakanın ön hazırlıklı programları ile reklâmı yapılıyor. TV deki programında Başbakan “Hilal Kart” ile ilgili sorulara cevap veremedi. Kaynaklarımız ile bilgiler seçim bildirgemizde bulunuyor.”
Açılış programında kısa bir konuşma yapan Enver Toçoğlu özetle şunları söyledi: “ Çalışanlar, emekliler, çiftçiler, esnaflar borç batağındalar. Adapazarı’nda icra dairelerinin sayısı 7 ye çıktı. Bu gidişe dur demek zorundasınız. 47 yaşında emekli olanlar 18 yıl beklemek zorundalar. Bu uygulamalara dur demek zorundasınız.”
Büronun açılış kurdelesini duadan sonra, İl Başkanı Orhan Ünver ve Enver Toçoğlu birlikte kestiler.
Programa; Eski İl Başkanları Mehmet Erdoğan ve Yüksel Ayanoğlu, Muharrem Bülbül ve Eski Ülkü Ocakları Başkanı Muharrem Erdoğan, MHP Geyve İlçe Başkanı Ali Demir ve Eski İlçe Başkanlarından Alaattin Tinar ve kalabalık bir halk gurubu katıldı.

Namık CİHAN

#

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs