AK Parti Aday Adayı Yener kendini tanıttı

Milletvekili Genel seçimlerine sayılı günler kala, AK Parti Aday Adayı Serdar Yener Alifuatpaşa'da kendini tanıttı.


Editör Editör

AK Parti'nin çeşitli kademelerinde görev yaptığını ve bir nefer gibi çalıştığını ifade eden Serdar Yener, AK Parti Alifuatpaşa seçim bürosunda yaptığı açıklama'da: " Memlekete hizmeti ön planda tutan, Sakarya'yı hak ettiği noktalara taşımayı hedeflemiş biri olarak daha etkin bir rol üstlenmek için böyle bir göreve talip oldum" dedi.


1981 İstanbul Doğumludur. İlk Öğrenimini Kazım Karabekir İlk Öğretim Okulunda,Orta Öğrenimini Sakarya Ali Dilmen Ortaokulunda,Lise öğrenimini Sakarya Işık Erkek Lisesinde bitirmiştir(1999).
 
2000-2002 Yılları arasında Amerika Birleşik Devletlerinde dil eğitimi aldı .
 
Sakarya Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İşletme Bölümünde Lisans Eğitimini tamamladı.
 
Arifiye’de MKS Makine ve Sapanca’da General Mermer A.Ş. Makine ve Mermer Sektöründe faaliyet gösteren,Ailesine ait Sanayi Tesislerinde Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılığı görevini icra etmektedir.
 
Siyasete AK Parti ile birlikte başladı.AK Parti’den 29 Mart 2009 Yerel Seçimlerinde Sakarya Arifiye İlçesinden 3.Sıra il Genel Meclisi Üye Adayı oldu.Türkiye’nin en genç İl Genel Meclisi Üye Adayı Ünvanında sahibi oldu.
 
Sakarya Arifiye İlçesi AK Parti 1.Olağan Kongresinde İlçe Yönetim Kuruluna seçildi.Teşkilatlanmadan sorumlu İlçe Başkan Yardımcılığı görevinde bulundu. Sakarya İli AK Parti 3.Olağan Kongresinde Sakarya İl Yönetim kuruluna seçildi,İl başkan Yardımcısı-Dış İlişkiler Birim Başkanı olarak görev yaptı.12 Eylül 2010 Halk oylamasında AK Parti Arifiye İlçe Seçim Kurulu üyesi olarak görev yaptı.
 
Evli ve bir çocuk babasıdır. İyi derecede İngilizce bilmektedir.
 

#

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs