Ak Parti Geyve Teşkilatı'ndan kahvehanelere ziyaret

Ak Parti Geyve İlçe Teşkilatı Sakarya Milletvekili Şaban Dişli'nin katılımıyla toplantı gerçekleşti
Editör Editör

Ak Parti Geyve İlçe Başkanlığı’nın haftalık mutad toplantısına; Sakarya Milletvekili Şaban Dişli, Belediye Başkanı Murat Kaya, Ak Parti Geyve İlçe Başkanı Muhittin Irmak, İl Yürütme Kurlu Üyeleri; Yaşar Karaağaç ve Yüksel Sözer ile İl Genel Meclis üyeleri ve ilçe yönetim kurulu üyeleri, belediye meclis üyeleri katıldı.Toplantı sonrası Mevlüt Şahin ve Hikmet Kayakan’a ait kahvehanelerde halk ziyaretleri gerçekleştirildi.


Sakarya Milletvekili Şaban Dişli, Geyve Haber’e yaptığı açıklamada; “değerli başkan Murat Kaya’nın hizmeleri ile canlanmaya başlamış olan Geyve’nin bakanlarımızın ziyaretleri ile daha da canlanacak. Buna tüm Geyvelilerin inanması gerekir. Bizler hizmetleri hiçbir siyasi parti ayrımı gözetmeksizin eşit bir şekilde yapıyoruz ve yapmaya da devam edeceğiz. Zaman zaman basına ve internet sitelerine yansıyan dedikoduya dayalı haberler gerçekleri yansıtmıyor’’ dedi.


6 Mart 2011 Pazar günü Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız’ın katılacağı temel atma töreninden sonra, yakın bir zamanda Çevre Bakanı’nın da Geyve’ye ziyaret gerçekleştireceğini belirten Milletvekili Dişli Geyve hak ettiği yere en kısa zamanda ulaşacak dedi.

#

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs