Mehmet Fatih Güçel AK Parti Sakarya Milletvekili aday adayı

Başbakan’a yakın genç bir isim


Ali ARICI Ali ARICI
Genç ihracatçı, şansı en yüksek aday adayları arasında …
12 Haziran 2011 Genel Seçimleri için geri sayım başladı. Gönlünde milletvekilliği yatanlar için aday adaylıklarının açıklanması sürecine girilirken, bu süreçte Sakarya çok farklı ve çok renkli bir siyasete sahne olacak. Özellikle iktidar partisinin Sakarya Milletvekilliklerinde sürprizler yaşanabilir.
Gençler öne çıkacak
AK Parti’den Aday adaylıklarını açıklamaya hazırlanan isimler arasında Başbakan’a yakınlığı ile bilinen genç ihracatçı işadamı Mehmet Fatih Güçel, bugün (8 Mart Çarşamba) aday adaylığını açıklıyor.
Aday adayı olduğunu Ak Parti İl Binası’nda Sakarya medyası ile yapacağı bir basın toplantısı ile duyuracak olan Mehmet Fatih Güçel, milletvekilliğinin bir hizmet, sadakat ve sorumluluk makamı olduğunu vurguladı.
Genç aday adayı Güçel, seçimlerin Sakarya ve ülkemiz için hayırlı olması dileğinde bulunarak, “Milletçe şahit olduğumuz bu yeni döneme katkı sağlamanın ve ülke geleceğine hizmet etmenin şerefli bir görev olduğu bilincindeyim. Kendi ülkem ve dünya ülkelerinde kazandığım deneyim ve birikimlerimi şimdi kendi vatanım ve şehrime hizmet olarak vermeyi kendime bir vazife sayıyorum. Ak Parti, nitelikli ve dinamik kadrosu ile ülkemizi 2023 yılında dünyanın kalkınmış ilk on ülkesi arasına sokacak ve dünyanın kutup yıldızı ve siyasi aktörü haline getirecek bir vizyona sahiptir. Bu bakış açısıyla Adalet ve Kalkınma Partisi Sakarya Milletvekili aday adayı olmaya karar verdim” dedi.
Renkli ve tevazulu bir kişiliğe sahip
1979 doğumlu iş adamı Mehmet Fatih Güçel, yurtışında Endüstri eğitimi aldıktan sonra 2003-2004 yılları arasında Denizli’de mermer ve iç dekorasyon sektöründe ihracat sorumlusu olarak görev yaptı. 2004’te Denizli ve Sakarya’da yine kendi sektöründe kurduğu showroomuyla iç ve dış piyasalara hizmet veriyor.
Siyasi tecrübesinin yanı sıra, spor ve sanatsal faaliyetlerde de başarılı olan evli ve bir çoçuk babası Mehmet Fatih Güçel, çok renkli kişiliği ile birlikte çevresinde tevazuluğu ile tanınıyor. Güreş, at binme, yüzme, yamaç paraşütü gibi spor dallarındaki başarısını, sanat alanında ney çalmasındaki ustalığı gösteriyor.
Sakarya Haber Ajansı

#

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs