CHP, aday tanıtım toplantısı yaptı

Alifuatpaşa Beldesinde yapılacak olan “Belediye Meclisi Yenileme Seçimi” nedeniyle, CHP aday tanıtım toplantısı düzenledi.
Editör Editör

Yapılan Tanıtım Toplantısına; CHP Geyve İlçe Başkanı Cemal Duygu, Geyve eski Belediye Başkanı Atilla Zeytinoğlu, CHP İl Başkanı Yaşar Erden, Eski Milletvekili Aydoğan Sezer, İl Yön Kur Üyesi Orhan İpar, İl Kadın Kolları Üyeleri, İl Yönetim Kur Üyeleri, CHP Pamukova İlçe Yönetimi, CHP Geyve Yön Kur Üyeleri, Eski Milletvekili Adayı Hüseyin Öztürk ve kalabalık bir vatandaş gurubu katıldı.

CHP Geyve İlçe Başkanı yaptığı kısa konuşmasında; toplantıya katılanlara hoş geldiniz dedi ve Meclis Üyesi Adaylarını tanıttı.

Atilla Zeytinoğlu konuşmasında özetle şunları söyledi; “ Tanıtım toplantısına katılan bayanların şahsında 8 Mart Dünya Kadınlar gününü kutlarım. Sizler Belediye Meclisi Üyelerini seçerken, Alifuatpaşa’dan bir ışık yakacaksınız. Bu meşale bir yıldız olacak. Bu yıldız; özgürlüğün, bağımsızlığın ışığı olacak. Oyunuzun çok önemli olduğunu hatırlatıyorum. Keşke sözcüğünü lügatinizden çıkarmanızı istiyorum. 2004 yılından bu yana AKP li olan belediyenin aklına, Alifuatpaşanın çamurlu su içtiği yeni mi geldi. 2004 yılından bu yana 1 Belediye binası yapıldı bir de 2-3 çocuk parkı. Kenan Oran yapmadı, Suat Yalkın yaptı. Muharrem İnce rahatsızlandığı için gelemedi, kendisine geçmiş olsun diyorum.”
Belediye Meclis Üyesi Adaylarından Şevket Arık konuşmasında özetle:
“ Tanıtım toplantımıza katıldığınız için teşekkür ederim. Uzun yıllar Ankara’dan gelen nimetlerden, İlçe payına düşeni alamayarak 2. sınıf muamele gören değerli hemşerilerim, sizlerin sesiniz olmaya geldim. Bu kardeşiniz 1946 yılında Epçeler Köyünde doğdu. Güzel beldemizi hantal ve bakımsız bir köy haline getirdik. Hemşerilerimin olanı biteni, faaliyetleri, halimizi gayet iyi değerlendireceklerine inanıyorum. Rant peşinde değilim. Ne fabrika kuracak ne de pazarlayacak malım var. Şen Piliç Ferizli İlçesine kaydırılmıştır, Beldemiz zarara uğratılmıştır. Çağdaş eğitim almak belde halkının hakkıdır. Yerel basında Alifuatpaşa Belediyesinin kapatılacağı yazıyor, hatta bazılarının Geyve’ye bağlanmak için çalışmalar yaptığını öğrenmiş oldum. Böyle bir girişime direnç göstereceğim. Sizlerinde bana katkıda bulunacağınıza inanıyorum. Güzel günlerin sizlerin olması dileğiyle, hepinizi saygı ile selamlıyorum.”Dedi.
Aydoğan Sezer konuşmasında özetle: “ Hepinizi saygı ile selamlıyorum. CHP li belediyeler başarılarını ispat emiş belediyelerdir. Pırıl pırıl adaylarımızın yanında yer alınız. 3 4 yıl sonra başarılarımızı göreceksiniz. Şevket bey sizler için emeğini harcadı, sizlerde ona sahip çıkınız. 13 Mart ve 12 Haziran da oylarınıza talibiz.” Dedi.
İl Başkanı Yaşar Erden konuşmasında özetle şunları söyledi: “ Emekçi Kadınlar Gününü kutluyorum. Alifuatpaşa Beldesinde su var temiz değil, MYO var düzenli değil, esnaf var müşteri yok, müze var ziyaretçi yok. Yeşil alanlar imara açılıyor. Zihniyetleri tüccar belediyecilik. Belediyeciliğin amacı kar değil hizmettir. Gübre ve mazotta KDV yi düşüreceğiz, yakıtta ÖTV yi kaldıracağız. TBMM internet sitesinden 23. dönem milletvekillerinin karnelerine bakınız. Bu seçimler bir uyarıdır.”
CHP nin tanıtım toplantısına Alifuatpaşa’lılar yoğun ilgi gösterdiler. Kahvehaneye sığmayan konuklar konuşmaları dışarıda kurulan çadırdan ve sinevizyondan izlediler.
 
Namık CİHAN

 

 

 

 

 

 

 

 

#

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs