Mehmet Fatih Güçel AK Parti Sakarya Milletvekili aday adayı oldu

Genç ihracatçı, şansı en yüksek aday adayları arasında
Editör Editör

Gençler öne çıkacak

AK Parti’den Aday adaylıklarını açıklayan genç siyasiler arasına Mehmet Fatih Güçel de katıldı.

Aday adaylık açıklamasını dün İmren Izgara Restaurant’da düzenlediği kahvaltılı bir basın toplantısı ile açıklayan Mehmet Fatih Güçel, 12 Haziran 2011 Genel Seçimi’nin Türkiye için yeni bir dönemin başlangıcı olacağı mesajını verdi.

Geniş katılım

Basın toplantısına, aday adayı Mehmet Fatih Güçel'in babası Dr. Şahin Güçel, eniştesi Beyhekim Hastanesi Başhekimi Dr. Hasan Feyzi Katıöz, siyasi danışmanı Veysel Çil, Ak Parti Karasu İl ve İlçe Delegesi Rüştü Bulut ve Sakarya basınının temsilcileri katıldı.

Genç ihracatçı işadamı Mehmet Fatih Güçel, basın mensuplarına yaptığı açıklamada, milletvekilliğinin bir hizmet, sadakat ve sorumluluk makamı olduğunu vurguladı.

12 Haziran seçiminin Sakarya ve ülkemiz için hayırlı olması dileğinde bulunan Güçel, “Milletçe şahit olduğumuz bu yeni döneme katkı sağlamanın ve ülke geleceğine hizmet etmenin şerefli bir görev olduğu bilincindeyim. Kendi ülkem ve dünya ülkelerinde kazandığım deneyim ve birikimlerimi şimdi kendi vatanım ve şehrime hizmet olarak vermeyi kendime bir vazife sayıyorum. Ak Parti, nitelikli ve dinamik kadrosu ile ülkemizi 2023 yılında dünyanın kalkınmış ilk on ülkesi arasına sokacak ve dünyanın kutup yıldızı ve siyasi aktörü haline getirecek bir vizyona sahiptir. Bu bakış açısıyla Adalet ve Kalkınma Partisi Sakarya Milletvekili aday adayı olmaya karar verdim” dedi.

AK Parti Sakarya Milletvekili Aday Adayı Mehmet Fatih Güçel, yaptığı basın açıklamasında şöyle konuştu;

Kıymetli Basın Mensupları ve Değerli misafirler…

 
Hepinizi muhabbetle selamlıyorum. Bilgilendirme toplantımıza iştirak eden Basın mensubu arkadaşlarıma teşekkür ediyor, hoş geldiniz diyorum.

Bildiğiniz üzere 12 Haziran 2011 tarihinde 24.Dönem Milletvekilliği Genel Seçimleri yapılacaktır. Seçimlerin milletimize ve insanlık âlemine hayırlar getirmesini temenni ediyorum.

 Ülkemizin çok partili Demokratik sisteme geçmesinin ardından yapılan bütün seçimler kuşkusuz ki kendi içinde ve döneminde anlamlı ve önemlidir. Ancak; 12 Haziran’da yapılacak olan seçim; Demokrasi tarihimizde yeni bir sayfa açacaktır.

 
Aziz Milletimizin yıllardır özlemle beklediği “sivil ve tam demokratik bir anayasa” bu seçimlerden sonra seçilecek olan vekiller eliyle Türkiye Büyük Millet Meclisimiz tarafından yapılacaktır.

 
Sayın Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan öncülüğünde 14 Ağustos 2001 yılında kurulan AK PARTİ henüz bir yılını doldurmadan girmiş olduğu ilk sınavda Milletimiz tarafından baş tacı edilmiştir. Avrupa’dan Amerika’ya, Balkanlardan Kafkaslara, Ortadoğu’dan Afrika’ya kadar dünya coğrafyasında ezilen sömürülen, haksızlığa uğrayan insanların dikkat ve takdirleri Ak Parti iktidarında Türkiye üzerinde toplanmıştır.

 
Tam demokratik ve hayat standartları yüksek bir ülke olmak amacıyla yapılan hizmetlerle ülkemiz; ekonomiden siyasete, sağlıktan eğitime, yargıdan, demokratik standartlara kadar birçok alanda büyük bir dönüşüme şahit olmuştur.

 
Millet olarak asli beklentilerimizin, demokratik kazanımlarımızın kalıcı olabilmesi için, Milletimizin sandığa yansıttığı gerçek iradesine bundan böyle gölge düşmemesi için bu seçimler hayati önem arz etmektedir. 12 Eylül’de yapılan referanduma binaen erklerin değil milletin iktidarının kalıcı olabilmesi yeni ve sivil bir anayasa ile mümkün olacaktır.

 
Kurumsal kutuplaşmalardan uzak, her türlü inanç ve düşüncenin serbestçe ifade edilebildiği, sevgi ve kardeşliğin hâkim olduğu güçlü ve kalkınmış bir Türkiye hepimizin özlemi ve beklentisidir.

 
Bu özlem ve beklenti son sekiz yıl içerisinde imkânsızdan mümküne dönüşmüştür. Ak Parti demokrasinin tıkanan nefes borusunu açmış, yıllardır biriken korkular, karamsarlık ve gözyaşları yeniden ümide ve sevince dönüşmeye başlamıştır.

 AK PARTİ nitelikli ve dinamik bir kadro ile bu ülkeyi 2023 yılında Dünyanın ekonomik olarak kalkınmış ilk on ülkesi arasına sokacak, sahip olduğu stratejik derinlik ve hinterlandı sebebiyle dünyanın küresel yıldızı ve siyasal aktörü haline getirecek bir vizyona ve anlayışa sahiptir.

 
21.yy tarihin akış seyrinin normalleştiği, ırmakların yatağını bulduğu, toplumsal mühendislik çabalarının iflas ettiği, kaybolan değerlerimizin ve adaletin “insan merkezli” yeniden tesis edileceği bir dönem olacaktır.

 Saygıdeğer Basın Mensupları;

 
Şahitlik etmekte olduğumuz bu yeni döneme katkı sunmanın, milletimize ve çocuklarımızın geleceğine hizmet etmenin şerefli bir vazife olduğunun bilincindeyim. Bu bakış açısıyla yaşadığımız bu şehre ve ülkemize hizmet etmek amacıyla Adalet ve Kalkınma Partisi Sakarya milletvekili aday adayı olmaya karar verdim.

 
Milletvekilliği hizmet, sadakat ve sorumluluk makamıdır. Milletin gerçek vekili olabilmek büyük bir manevi emanettir. Çıktığımız bu yolun bir hizmet yarışı anlamına geldiği bilinciyle azim ve gayretle çalışacağımı huzurlarınızda paylaşmak isterim.

 
Bayrak yarışı olan demokrasi yürüyüşünde partimizde hizmeti ve emeği geçenlere teşekkür ediyor, yeni dönemde hizmete talip olan diğer arkadaşlarıma da başarılar diliyorum.

Mehmet Fatih Güçel kimdir

Renkli ve tevazulu bir kişiliğe sahip

1979 doğumlu iş adamı Mehmet Fatih Güçel, İlk ve Orta öğrenimini Sakarya’da tamamladı. Yalova Özel Ufuk Erkek Lisesi’nde okuyan Güçel, Sakarya Atatürk Lisesi’nden mezun oldu. 1998-1999 yıllarında Sofya Teknik Üniversitesi Endüstri Mühendisliği’nde ve daha sonra 2001 yılına kadar İngiltere’de Endüstri Mühendisliği’nde yüksek öğrenime devam etti. Adapazarı’nda yaşıyor. Evli ve 1 çocuk babası. 2003-2004 yılları arasında Denizli’de mermer ve iç dekorasyon sektöründe ihracat sorumlusu olarak görev yaptı. 2004’te Denizli ve Sakarya’da yine kendi sektöründe kurduğu showroomuyla iç ve dış piyasalara hizmet veriyor.

Siyasi tecrübesinin yanı sıra, spor ve sanatsal faaliyetlerde de başarılı olan Mehmet Fatih Güçel, çok renkli kişiliği ile birlikte çevresinde tevazuluğu ile tanınıyor. Güreş, at binme, yüzme, yamaç paraşütü gibi spor dallarındaki başarısını, sanat alanında ney çalmasındaki ustalığı gösteriyor.

Sakarya Haber Ajansı

#

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs