Yüce; aday adaylığını açıklıyor

Çay-Kur Rize Genel müdürü Ekrem Yüce; AK Parti Sakarya milletvekilliği aday adaylığını resmen açıklıyor.
Editör Editör

Rize Çay-Kur Genel müdürü Yüce istifasını vererek; 12 Haziran’da yapılacak genel seçimler için AK Parti’den milletvekilliği aday adaylığını açıklıyor.

Yüce; Geyve ilçesi Çengel köyünde 1954 yılında dünyaya geldi. İlk ve orta öğrenimini Pamukova' da, Lise öğrenimlerini Kırklareli Atatürk Lisesi ile Adapazarı İmam-Hatip Lisesini bitirdi.

Yüksek öğrenimini Erzurum Atatürk Üniversitesi Ziraat Fakültesi Kültür Teknik ve Makine Bölümünde Yüksek Mühendis olarak tamamladı.

Kırklareli, Erzurum ve Adana gibi illerimizde Diyanet Teşkilatı ve Vakıflar Genel Müdürlüğü ve Türkiye Zirai Donatım Kurumu Genel Müdürlüğü gibi kurum ve kuruluşlarda devlet memurluğu ve idari görevlerinde bulundu.

Askerliğini Yedek Subay olarak tamamladı. ADAPAZARI Merkez belediye Başkan Yardımcılığı görevinde bulundu. ÇAY-KUR Araştırma Enstitüsü Teknoloji Kısım Müdürlüğünde Mühendislik, Karadeniz Teknik Üniversitesine bağlı Meslek Yüksek Okulu Çay Eksperliği Bölümünde öğretmenlik yaptı.

ÇAY-KUR Genel Müdürlüğü, özel sektörde Mühendislik, Kısım Müdürlüğü ve Fabrika Müdürlüğü gibi görevleri üstlendi.

SAKARYA Erenler Belediye Başkanlığı yaptı. Daha sonra Tarım ve Köyişleri Bakanlığı Ankara Tarım Alet ve Makineleri Test Müdürlüğüne atandı. Evli ve 2 çocuk babası olan Yüce İngilizce biliyor.

Mustafa Hamdullah ERGİN

#

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs