MHP Alifuatpaşa'da Aday tanıtımı yaptı

Alifuatpaşa Beldesinde yapılacak olan “Belediye Meclisi Yenileme Seçimi” ile ilgili olarak aday tanıtımı toplantısı düzenledi.
Editör Editör

Toplantıya; MHP İl Başkanı Orhan Ünver, MHP Sakarya Milletvekili Münir Kutluata, MHP İl Genel Meclis Üyesi Salih Okutan, MHP Sakarya eski İl Başkanları M. Bülbül ve M. Erdoğan, MHP Geyve İlçe Başkanı Ali Demir, partili bayanlar, kalabalık vatandaş gurubu katıldı.
Konuklar ve Meclis Üyesi Adayları toplantının yapılacağı “Besenler Kıraathanesi”ne Ülkü Ocağı mensubu gençlerin oluşturduğu meşaleli koridordan geçerek geldi.
Toplantıyı MHP İl Genel Meclis Üyesi Salih Okutan yönetti. Toplantı; Alifuatpaşa’nın sevilen ismi Şeref Hocanın hayırlı olsun duasıyla başladı.
Okutan; meclis üyesi adayları kısaca tanıttıktan sonra, bu seçimin Türkiye genelinde bir işaret fişeği olacağını ve seçimi kazanmanın yolunun hanımların göstereceği çalışmalardan geçtiğini, Milletvekili Dişli’nin “Biz iktidarız, istersek yaparız” dediğini söyledi ve siz bu gücü nereden buluyorsunuz, 7 yıldır neredesiniz diye sordu.
Eski Belediye Başkanı ve Meclis Üyesi Adayı Mehmet Küçük konuşmasında; “ Ben Alifuatpaşa’yı çok seviyorum, 1,5 aydan bu yana anladım ki benden çok seven varmış. Ben kaybettiğim için üzülmedim, Alifuatpaşa kaybetti. Benim 60 ayda yaptığımın onda birini 85 ayda yapamadılar. Ben 0 borç ile bıraktım. 125.950 lira nakit para bıraktım. Oylarınız ile bizlere destek verirseniz gerçekleri ortaya çıkaracağız. Sizleri1 – 2 kere kandırabilirler fakat 3. kere kandıramazlar. Kimseye cenneti vaat etmiyorum, Alifuatpaşa’nın ne derdi var biliyorum. Seçimi kazanamazlar ise, Hendek ve diğer belediyeler bizlerden yaptıklarının karşılıklarını etmesinler. Hendek Belediye Başkanı 4 Nisan’da yanına alıp gezdirdiği adamı bulup gezdirdin bakayım. MHP Teşkilatı seçilen başkanlarını denetler, iğne deliğinden geçirir. Mehmet Küçüğe değil Alifuatpaşa’ya sahip çıkmak zorundasınız. 4087 oyun tamamına talibim.” Dedi.
Milletvekili Kutluata konuşmasında şunları söyledi: “ Alifuatpaşa’nın 7 yıllık ihmal edilmişliğinden sonra aranızdayım. Bazı değerlendirmeleri iyi yapmak lazım. Yalan-dolan-talan ile dürüstlüğü kıyaslamak mümkün değildir. Pazar günü bu yıkıcı iktidarı göndereceksiniz. Belediye olmaktan çıkarırız deyenlerin tehditlerine boyun eğmeyin. AKP CHP’lileşmekte, ellerindeki devlet gücünü, vatandaşların üzerine saldılar. Göndermezseniz gitmezler, gönderin gitsinler.”
Tanıtım toplantısından sonra konuklar, MHP Belde Başkanlığında kısa bir değerlendirme toplantısı yaptılar.

NAMIKCİHAN.

#

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs