AK Parti Alifuatpaşa seçim mitingi

AK Parti'den son gövde gösterisi; Alifuatpaşa beldesi"ilçe olacak.
Editör Editör

AK Parti Yönetimi, Alifuatpaşa Beldesinde yapılacak olan “Belediye Meclis Üyesi Yenileme Seçimi” nedeniyle, seçim mitingi düzenledi.
Toplantıya kadınların ilgisi yoğun oldu, kahveyi doldurdular. Toplantıyı yöneten AK Parti belde Başkanı İsmail Demir, konuklara kısa bir hoş geldiniz konuşması yaptı.

Adaylar adına bir konuşma yapan Şuayip Erkan Çalık:
“ Hoş geldiniz, verdiğiniz desteğe teşekkür ederim. Alifuatpaşa’ya hizmet vermeğe çalıştık. Bizleri eleştirdiler, biz sevgi sunmaya geliyoruz. Bizleri suçlayan ve sizleri seven kişiyi 2 yıl önce neden aday göstermediniz. Projeleri biz yaptık diyorlar, Bolu Dağını delemediniz ne projesi. Melekşe suyunu biz getirdik. Belediye binasını biz yaptık. Oylarınıza talibiz.”

AK Parti Sakarya Milletvekili Recep Yıldırım: “ Hepinizi selamlıyorum. Şuayip, Alifuatpaşa’ya hayırlı olsun. Bizler tarih yazmağa devam ediyoruz. Şuayip usta AK Helvayı yapacak hayırlı olsun. Son Sözü hanımlar söyler hayırlı olsun.” dedi.

AK Parti Sakarya Milletvekili Ayhan Sefer Üstün: “Hanımların tavırlarını görüyorum, iş bitmiştir, hayırlı olsun. Beldede hanımlar olaylara el koymuşlar, kadın eli değen işlerde düzen vardır. Nerde birlik varsa orada dirlik vardır. Şu karşınızdaki kadrolara bakın.” Dedi.
AK Parti Sakarya Milletvekili Şaban Dişli konuşmasında özetle şunları söyledi:
“ Bu gün bir bahar havası var Alifuatpaşa’lıların yüzlerinde. Tan tesisinde hanım kardeşlerimi görünce içimi bahar havası sardı. Aday olan tüm ekipleri kutluyorum. Seçimi almanızı değil, sandığı patlatmanızı istiyorum. Beni buradan boynu bükük göndermeyin. 2023 hayallerimizi düşünmeleri bile mümkün değil. AKP Dünya partisidir.”
Sakarya Büyükşehir Belediyesi Başkanı Zeki Toçoğlu:
“Alifuatpaşa’da bir takım eksikliklerin olduğu tespit edilmiş, nasıl yardımcı oluruz diye geldik, verdiğimiz sözleri yerine getirdik. Adaylarınızın desteğinize ihtiyaçları var. Hizmet etmek çalışmalarımız ile ilgili olarak verdiğimiz rahatsızlıktan dolayı özür dileriz. Bizleri eleştireceklerine /Teşekkür Ederiz/ diye pankart asmalarını beklerdik.” dedi.
AK Parti İl Başkanı Recep Uncuoğlu konuşmasında özetle şunları söyledi:
“ Kazanan Alifuatpaşa olacak. Her alanda ihtiyaçlarınızı karşılayan iktidarı destekleyin. Milletten başka hiçbir güç karşısında boyun eğmeyen bir iktidarız. Bizler için dua edin, sizler için çalışacağız.”

AK Parti eski İl Genel Meclisi Üyesi İrfan Yıldız: “Yeni hazırlanan yasa ile bizim durumumuz ne olacak, nereye bağlanacağız?” diye sordu.

Milletvekili Şaban Dişli “Evet öyle bir yasa tasarısı hazırlanıyor, daha kesinlik kazanmadı. Fakat Alifuatpaşa’nın tarihi misyonu gereği bir özel statü ile bir uygulama yapılması yani ilçe haline getirilmesi için çalışırız.” dedi.

AK Parti Sakarya Milletvekilleri Ayhan Sefer Üstün ve Recep Yıldırım Dişli’nin konuşmasını desteklediler. “ Alifuatpaşa’nın İlçeliği hayırlı olsun” dediler. Bu cevap salondan uzun alkış aldı.

Toplantıya katılanlar daha sonra “Seçim Bürosu”nu ziyaret ettiler.

Mustafa Hamdullah ERGİN/Namık CİHAN

#

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs