AK Parti Sakarya Milletvekili Aday Adayı Ömer Erdem; 'Gece gündüz vatandaşımızın hizmetinde olacağım'

'Yol açık, yola çık!'


Editör Editör

Siyaset Bilimci-Ekonomist Ömer Erdem, 12 Haziran 2011 Genel Seçimi’ne AK Parti‘den Sakarya Milletvekili Aday Adayı olduğunu açıkladı.

Uzun yıllar yurtiçi ve yurtdışında başarılı bir siyaset hayatı olan Ömer Erdem, Kuzhinem Cafe Restaurant'da dün düzenlediği kahvaltılı basın toplantısında aday adayı olduğunu belirtti. 14 Mart Pazartesi günü AK Parti İl Teşkilatı‘na başvurusunu yapacak olan Ömer Erdem, Sakarya ve ülke geleceği için yapacağı çalışmaları ve hedeflerini basın mensupları ile paylaştı.

Oldukça yoğun bir katılımın gerçekleştiği toplantıya Sakarya yerel basın mensupları ilgi gösterirken, Basın danışmanı gazeteci Ali Arıcı ve kardeşi Osman Erdem de kendisini yalnız bırakmadı.

“Önce insan”

AK Parti Sakarya Milletvekili Aday Adayı Ömer Erdem, 8 yıllık süreçte AK Parti iktidarının ortaya koyduğu istikrarlı çalışmalarla gelinen noktaya vurgu yaparak,
ülkeyi daha ileri götürecek kadroların AK Parti‘de olduğunu belirtti. Kendisinin de, AK Parti‘nin ortaya koyduğu hedef ve vizyonu paylaştığını ifade eden Erdem, “Biz öncelikle insan onurunu ön planda tutan ¨insan‘ eksenli düşünen bir anlayışla yola çıkıyoruz. Önceleğimiz, insanımızın onurlu, saygın ve mutlu bir hayata kavuşması için çalışmak olacak. Bu hedef için, gündüz gece demeden daima vatandaşımızın hizmetinde olacağız" diye konuştu.

Kollektif aklı herşeyin önünde tutan, eskimez değerlere sahip, aynı zamanda yeniliklere açık olan, küresel düşünüp yerel davranan, emniyet ve liyakiti esas alan, sadakat vefa ve hakkaniyet esaslarına riyayet eden bir anlayışı ilke edindiğini vurgulayan Ömer Erdem, hizmeti bir ibadet telakki ettiğini belirtti.

Yük Olmak Değil “Yük Almak” İstiyorum…

Milletvekilliğine aday adayı oluşundaki misyon ve vizyonunu ortaya koyan Ömer Erdem, basın açıklamasında şu görüşlere yer verdi;

“Tüm dünyanın büyük bir hayranlıkla izlediği Başbakanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan ve onun güzide kadroları tarafınadn hayata geçirilen “DEVRİM” niteliğindeki devasa hizmetler herkes gibi bendenizi de ziyadesiyle heyecanlandırmıştır.
Ankara ve Sakarya nezdinde yürüttüğüm siyasi çalışma ve istişareler sonucunda, 17 yıl kaldığım Avrupa’da edindiğim bilgi ve tecrübelerimi Sakaryamıza hizmet olarak döndürmek için AK Parti’den “Aday adayı” oldum.
“AK” Parti’nin “AK” kadrolarının “AK" oylarına “AK” hizmetler için talibim.
Gayret Bizden, Destek Delegemizden, Başarı Allah’tandır.

Hedefim

Kimsessizlerin “Kimi” ve Sakaryalı’nın Ankara’daki “Gür sesi” olmak.
Hiç durmadan çalışmak, cesaretle yarışmak, sizlerle paylaşmak ve birlikte başarmak. Yeni bir heyecan ve coşkulu bir enerji ile Sakarya’nın önünde aydınlık ufuklar açmak en büyük hedefim.

Sakarya Vizyonum

Ufkumuz, hedefimiz 2023… Güzel Sakaryamızı “Yaşanabilir En Güzel Şehir” sıralamasında ilk sıralara taşımak. Yabancı sermayeyi doğrudan yatırımlara teşvik edip, tabii dokuyu bozmadan istihdama katkı sağlamaya çalışmak. Tarihi ve doğal güzelliklerle dolu Sakaryamızı bir Kültür ve Turizm Kenti haline getirmek.
Gelecek kuşaklara Sanayi, Turizm ve Kültür etkinlikleriyle göz kamaştıracak “modern” bir şehir armağan etmek vizyonumuzu oluşturuyor.

ÖMER ERDEM KİMDİR

Özgeçmiş

1966 yılında Geyve’de doğdu. Geyve İmam Hatip Lisesi’ni 1.’lik derecesiyle tamamladıktan sonra Atatürk Üniversitesi İşletme Fakültesi’nden mezun oldu. Adapazarı’nda “Bankacı” olarak çalışırken 1993 yılında Avrupa’ya gitti. Almanca ve Arapça öğreniminden sonra Almanya’da “Siyaset Bilimleri” okudu. Newport Üniversitesi Uzaktan Eğitim Doktora Programı’na katılıp ”Satış ve Pazarlama” adlı tezi ile mezun oldu.
Almanya’da uzun süre ticaretle iştigal etti. Halen ”Mali Müşavir" olarak çalışmaktadır. Evli ve iki çocuk babasıdır.

SİYASİ ÇALIŞMALARI

Aktif siyasete, Refah Partisi Geyve İlçe Başkan Yardımcısı olarak başladı (1991). Gerek mahalli gerekse genel seçimlerde “Geyve İlçe Hatibi” olarak görev yaptı. 2007 seçimlerinde AK Parti’den Milletvekili aday adayı oldu. 2009 Mahalli Seçimlerinde Geyve Belediye Başkanı sayın Murat Kaya’nın propaganda çalışmalarını yürüttü.

SOSYAL ÇALIŞMALARI

Üniversite yıllarında 2 yıl “Öğrenci Temsilciliği” yaptı. Geyve İmam Hatip Lisesi Mezunları Derneği’ni kurdu ve başkanlığını yürüttü. Avrupa İGMG Teşkilatı‘nda “Bölge Başkanı“ olarak hizmet etti. Başbakanımızın himayelerinde kurulmuş bulunan UETD kurumunda “Kurucu Üye” olarak görev aldı.

YAZI ÇALIŞMALARI

Ulusal Gazetelerimizin Avrupa Baskılarında makaleleri yayınlandı. Doktora tezi dışında “İslam ve Müslümanlarda Denge Meselesi” adlı bir eseri daha yayınlanmıştır. Başta, “sakaryabölgehaber.com” ve “yenimakale.com” siteleri olmak üzere bir çok sitede yazmaya devam etmektedir. Yeni bir kitap üzerinde çalışmalarını sürdürmektedir.

 

#

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs