İlk Ziyareti Pamukova Oldu!

Ak Partiden Milletvekili aday adaylığını açıklayan Ekrem Yüce ilk ziyaretini Pamukova’ya yaptı. İşte nedeni


Ali ARICI Ali ARICI

Çaykur Genel Müdürlüğü görevinden istifa ederek, dün Ak Partiden Milletvekili aday adayı olduğunu açıklayan Ekrem Yüce, ilk ziyaretini Pamukova Ak Parti İlçe Teşkilatına yaptı.

İlk ve Orta Okulu Pamukova da bitirdi

Yüce'yi Ak Parti İlçe Başkanı Muhittin Akın, İl Genel Meclisi üyeleri Hüseyin Şen, Ali Hıra ve partililer karşıladılar. Parti binasında Ak Partililerle bir araya gelen Ekrem Yüce partililerle sohbet ederken, 1960-1969 ilk ve orta öğrenimini Pamukova da bitirdiğini, Pamukova'nın hayatında ayrı bir yeri olduğunu belirtti.

Şükran Yıldız, başarılar diledi

Pamukova Ak Parti İlçe Kadın Kolları Başkanı Şükran Yıldız, Yüce'ye başarılar dilerken bir de hatırlatma yaptı. Yıldız " İnşallah milletvekili seçilir meclise gider bizleri temsil edersiniz. Size başarılar diliyoruz. Ama kadınları, geçlerimizi, çocuklarımızı unutmayın. Onlarla ilgili inşallah çalışmalarınız ve projeleriniz vardır" dedi. Yüce' Yıldız'a bu konuda elinden geleni yapacağını söyledi.

Yüce Partililerle sohbetin de, gemileri yaktığını , görevlerinden ayrılarak Milletvekili adayı olduğunu söyleyerek Pamukova’nın desteğini istedi. Yüce " Pamukova'nın hayatımda ayrı bir yeri ve anlamı var. İlk ve Orta Okulu burada okudum. Daha sonra Adapazarı İmam-Hatip Okuluna gittim ve Kırklareli Atatürk lisesini bitirdim. Yüksek öğrenimimi Erzurum Atatürk Üniversitesi Ziraat Fakültesi Kültür Teknik ve Makine Yüksek Mühendis olarak mezun oldum" dedi.

Yüce,"Altıncı defa aday oluyorum. Bunların üçü..."

Yüce, "Bu güne kadar beş defa aday oldum şimdi altıncısı. Bunlardan üçü belediye başkanlığı idi. üçüncü adaylığımda Erenler Belediye Başkanı oldum. Milletvekilliği ne de bu üçüncü aday oluşum. İnşallah belediye başkanlığında olduğu gibi üçüncü defada bu göreve de muvaffak oluruz. Bilgi birikimimi Sakarya'ya harcamak istiyorum" dedi.

İlk ziyareti Pamukova'ya yapması memnuniyetle karşılandı

Ak Parti İlçe Başkanı Muhittin Akın ise Ekrem Yüce'nin Milletvekili aday adayı olmasından sonra ilk ziyareti Pamukova'ya gerçekleştirmesinden memnuniyet duyduklarını söyledi. Akın, " Yüce'nin, aday adaylığı açıkladıktan sonra çalışmalarını Pamukova dan başlatması Teşkilatımızı mutlu etti. Yüce'yi Ak Partililer ve Pamukova tanıyor. Yüce'nin bu bölgenin çocuğu olması ve Milletvekili aday adayı olması bizleri mutlu etti. İnşallah yolu açık olur. Kendisine başarılar diliyoruz" dedi.

Akın; "Trafik Hastanesi şart. 112 'nin gönderilmesi hataydı!"

Ak Parti İlçe Başkanı Muhittin Akın, Yüce 'ye ayrıca Devlet Hastanesi konusunda sıkıntılar yaşadıklarını, Pamukova'ya konumu itibarı ile Trafik hastanesinin kurulmasının şart olduğunu söyledi. Akın, ayrıca 112 nin daha önce Alifuatpaşa'ya alınmasının büyük bir hata olduğunu söyledi. Akın 112'yi tekrar Pamukova'ya getirmek için çok uğraş verdiklerini de söyledi.

 
 

#

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs