Geyve Belediyesi Akaryakıt İstasyonu yenilendi

Tepecikler Mahallesi, Konyalı Alibey Caddesi üzerinde 1992 yılında hizmete açılan ve o tarihten bu yana ciddi anlamda tadilat görmeyen akaryakıt istasyonu, yapılan yeniliklerle modern bir görünüm alıyor.
Ali ARICI Ali ARICI

Yaklaşık 1 aydan beri süren tadilatta Akaryakıt Dağıtım Şirketi Aytemiz Tic. Koll. Şti. ile anlaşılarak idari bölümün yanı sıra akaryakıt pompaları ve pompalara giden hatlar tamamen değişerek yeni görünüm kazandırılmaya çalışıldı. Hizmet kalitesine paralel olarak satışlar arttı.

Geyve Belediyesi Başkanı Murat Kaya "1992 yılında kurulan Belediye Akaryakıt İstasyonunu devir aldığımızda araçların giriş çıkışının zor olduğu plansız bir görünümdeydi.
Yaptığımız ufak tefek değişikler sayesinde hizmet kalitesini çok iyi duruma getirdiğimizi söyleyebilirim. Öncelikli amacımız kar değil, hizmet. Hizmet kalitemize paralel olarak doğal olarak satışlarımız da artacağından hiç kuşkum yoktur. Yani her anlamda akaryakıt istasyonumuzun yeni itibar kazandığını yaptığımız değişiklikler sayesinde halkımıza daha kaliteli hizmet sunacağımızı söyleyebilirim" dedi.

Haber:Erdinç TUNA

#

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs