Orman İşletme Müdürlüğünden seminer

Geyve Orman İşletme Müdürlüğü binasında eğitim semineri verildi
Editör Editör

Geyve Orman İşletme Müdürlüğünde görevli; Orman Muhafaza Memurlarına ve Bölge Kâtiplerine “Orman Kanunu ve Yangınla Mücadele” konusunda bir seminer verildi.
Seminere; Geyve Orman İşl. Md. Selçuk Kurtbal, Müdür Yardımcısı Vedat Hasanoğlu, İşl. Avukatı Öznur Akın, Adapazarı Orm. Böl. Müd. Koruma Şube Müdürü Mehmet Ali Ekşi, Geyve İşl. Şefi Savaş Pehlivan, Gümüşdere İşl. Şefi Hakan Ateş, Doğançay İşl. Şefi Şevket Köksal, Taraklı İşl. Şefi Âdem Sunay, İşletme Müdürlüğü Orman Muhafaza Memurları ve Bölge Kâtipleri katıldı.
Semineri veren Av. Akın ve Ekşi; Orman Suçları, Suç Tutanak Tanzimi, Arama-El Koyma İşlemleri, Tazminatlar, İdari Para Cezaları, Orman Yangınları konularında bilgiler verildi. Seminer sonunda katılımcıların soruları cevaplandı.
Seminere katılanlar; “Seminerin kendileri için çok değerli olduğunu, son değişiklikler konusunda bilgilendiklerini ve verimli olduğunu” açıkladı.

NAMIKCİHAN.

#

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs