Geyve'ye bağlanmak için dilekçe verildi

Muhtarlar:'Geyve'ye bağlanmak için Kaymakamlığa dilekçe verdi
Editör Editör

Geyve İlçesi Kaymakamı idris Akbıyık’ı ziyaret eden; Çay Köyü Muhtarı Suat Kolsuz, Sabırlar Köyü Muhtarı Naci Çelik, Doğancıl Köyü Muhtarı Mehmet Özkul, Poydular Köyü Muhtarı Mehmet Bilgiç, Hark Köyü Muhtarı Ali Cengiz “ Geyve İlçesine bağlanmak taleplerini” içeren dilekçeleri imzaya sundular.
Diğer muhtarlar adına ortak bir açıklama yapan Çay Köyü Muhtarı Suat Kolsuz şunları söyledi: “ Taraklı İlçesinin hizmetlerinden yararlanamamaktayız. Tuzla – Poydular arasındaki köylerden Geyve İlçesinde yaşayan 300 haneye yakın yaşayan vardır. Geyve İlçesinde daha çok zamanımız geçmektedir. Geyve Kaymakamlığına verdiğimiz dilekçelerin aynılarını Taraklı Kaymakamlığına da verdik. Verdiğimiz dilekçelerin eklerinde köylülerimizin imzaları ve İhtiyar Heyeti kararları da bulunmaktadır. Taleplerimizin yerine getirilmesi için yöneticilerimizden yardım bekliyoruz.”

Namık CİHAN

#

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs