Pamukovahalk com Onlar Güneyin yıldızı ilan etti

Sakarya'nın güneyinde Ak Partiden Milletvekili aday adayı iki yıldız. Adnan Çelik, Ekrem Yüce...


Editör Editör

Ak Partiden Sakarya Milletvekili aday adayı olan ve Güneyin iki yıldızı olarak gösterilen Adnan Çelik ve Ekrem Yüce, Geyve ve Pamukova’daki aday adaylarının tanıtılması esnasında ki sıcak diyalogları ve sık sık yan yana gelmeleri Geyve ve Pamukovalıları memnun etti.

Her ikisi de hem Pamukova da hem Geyve de öğrenim gördü

Her ikisi de 1954 doğumlu. Adnan Çelik Pamukova da , Ekrem Yüce, Geyve İlçesi Çengel köyünde dünyaya geldi. Adnan Çelik İlk ve orta öğrenimini Pamukova da, Lise'yi Geyve de( O yıllarda Pamukova’da lise olmadığı için). Ekrem Yüce ise ilk ve orta öğrenimini Pamukova da bitirdi. Adnan Çelik İ.T.Ü den Elektrik Mühendisi, Ekrem Yüce Erzurum Atatürk Üniversitesi Kültür Teknik ve Makine Bölümünden Mühendis olarak hayata atıldılar.

Kariyerleri tartışılmaz

Güneyin yıldızları olarak nitelendirilen kariyerleri, bilgi birikimleri ile ilgi odağı olan iki Genel Müdür. İki bürokrat yıllarca aynı siyasi yelpazede mücadelelerini verdiler. İkisi de belediye başkanlığı adayı oldu, her ikisi de milletvekili aday adayı ve adayı oldu. Siyasi geçmişleri hemen hemen bir birine benziyor. Gerek Adnan Çelik, gerekse Ekrem Yüce Pamukova, Geyve ve Taraklı bölgesinin yıldızı olarak gösteriliyor. İkisi de kendi bölgelerine ve Sakarya'ya hizmet için yola çıktı.

Ne olursa olsun kazanan Pamukova, Geyve ve Taraklı olacak

Çeşitli kurumlarda Genel Müdürlük yaptılar. Şimdi Sakarya ve bölgeleri olan güney İlçelerine hizmet için yarışacaklar. Adnan Çelik ve Ekrem Yüce den her ikisi de yedi kişilik aday sıralamasına girer mi bilinmez. Ama her ne olursa olsun kazanan Sakarya ve güneyin üç İlçesi olacağına kesin gözüyle bakılıyor.

 
 www.pamukovahalk.com

#

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs