Aday Adaylarından MHP'ye ziyaret

MHP Geyve İlçe Yönetimini; MHP Akyazı İlçe Başkanı Ahmet Birinci ve MHP Milletvekili Aday adayı Bahattin Fırıncıoğlu ziyaret etti.
Editör Editör

Ziyarette; MHP Geyve İlçe Başkanı Ali Demir, MHP Alifuatpaşa Belediye Meclis Üyesi Mehmet Küçük, Eski İlçe Başkanları Alaattin Tinar ve Ahmet Pehlivan, Tepecikler Mahallesi Muhtarı Yüksel Güven ve partililer hazır bulundu.
Ziyarette bir konuşma yapan Fırıncıoğlu özetle şunları söyledi:
“ Her seçim bir dönüm noktasıdır. Milletimiz hassas konularda MHP ye güveniyor fakat oy vermiyor. İnsanımızı huzurlu kılacak kraterleri ortaya koymalıyız. Hızlı değişen gündeme ayak uydurmalıyız. Milletimiz MHP yi başkalarından öğreniyor. Ekonomik yönden insanımız bedavacılığa alıştırıldı. Yardımların artması utanılacak bir durumdur. Yardımlarla ayakta duran bir Milet benim onuruma dokunuyor. “ Hilal Kart” vatandaşımızın imdadına yetişecek. Sosyal kültürel sorunlardan boşanan aileler çoğaldı. Bu konuda milli bir politika geliştirilmedi. Hükümet bölünme tehlikesine karşı hiçbir önlem alınmadı. Açılım politikaları ile bölücü örgüte prim verdiler.”

Namık CİHAN

#

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs