“Sesime ses ver Geyve”

Geyve İlçesi’nde diğer aday adayı yol arkadaşları ile partililer ve vatandaşlarla bir araya gelen MHP Milletvekili Aday Adayı Oya Arapoğlu partisinin seçim beyannamesi hakkında açıklamalarda bulundu.
Editör Editör

OYA ARAPOĞLU HER YERDE
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Sakarya Milletvekili Aday Adayı Şehir Plancısı Oya Arapoğlu ilçe ziyaretlerini sürdürüyor. Gece-gündüz demeden 12 Haziran öncesi seçim çalışmalarını sürdüren MHP’nin tek kadın aday adayı Oya Arapoğlu son olarak diğer aday adayları ile birlikte Geyve’ye çıkartma yaptı.İlk olarak MHP İlçe Teşkilat binasında İlçe Başkanı Ali Demir eşliğinde partililer ve vatandaşlarla buluştu.
Parti programı dahilinde ilk olarak teşkilat binasında Aday Adayları İl Başkanı Orhan Ünver tarafından vatandaşa tanıtıldı.

GEYVE’ DEN SESİNE SES İSTEDİ
Oya Arapoğlu burada MHP A. Adaylarından Bahattin Furuncuoğlu ile birlikte Pazar yeri ve çarşı esnafını dolaştı, dertlerini dinledi. Özellikle Geyveli kadınlar Oya Arapoğlu’na çok yakın ilgi gösterdiler ve ilimizden bir kadın milletvekili seçilmesi için bizde gereken desteği veririz dediler.
Oya Arapoğlu, esnaftan 12 Haziranda yapılacak genel seçimlerde MHP’ye oy vermelerini istedi. Partisinin “2023 yılına Doğru Yükselen Ülke Türkiye seçim Beyannamesi” hakkında bilgi veren Şehir Plancısı Oya Arapoğlu Geyve’de yaptığı konuşmada, “Aday adayı olan arkadaşlarımızla beraber bugünden itibaren tek başına iktidar hedefine ulaşmak için gençlerimiz, kadınlarımız, yaşlılarımız, erkeklerimiz hep birlikte bıkmadan, usanmadan, yılmadan gece gündüz milletimize hedeflerimizi anlatacağız. “Sesime ses ver Geyve” diyerek Geyve’nin her noktasına ulaşmaya çalışacağız.

MHP İKTİDARINDA NELER YAPILACAK
Geyve’nin sorunlarını çok iyi bildiğini ve milletvekili seçilmesi durumunda sorunları çözme noktasında gerekli ilgiyi göstereceğinin sözünü verdi.Özellikle çiftçinin bugün bitme noktasına geldiğini çiftçinin ürününün elinde kaldığını yada maliyetler nedeniyle tarlası boş kaldığını söyleyen Oya Arapoğlu Tek başına iktidar olmaları durumunda bunların hepsini çözeceklerini, çiftçiler için önemli kararlarının olduğunu söyledi.Tarımsal girdilerin maliyetinin düşürüleceğini, mazot, gübre, ilaç, tohum, ve fideden kdv ve ötv alınmayacağını, tarımsal desteğin iki katına çıkartılacağını, şeker pancarı, mısır, fındık, üzüm, zeytin gibi ürünlere özel destek verileceğini ve fiyat garantisi sağlanacağını açıkladı. 
 
Mustafa Hamdullah ERGİN

#

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs