Yüce: Eğitim Yetersiz

Ak Parti milletvekili Aday Adayı Yüce, Sakarya’nın marka olabilmesi için eğitim ve üretimin önemli olduğunu söyleyerek ilimizdeki eğitimin yeterli olmadığını kaydetti.
Ali ARICI Ali ARICI

Ak Parti Milletvekili Aday Adayı Ekrem Yüce, Güreser Et Lokantasında basınla kaynaşma yemeği düzenledi . Düzenlenen yemeğe birçok yerel basının katılımı büyüktü. Yemekte, konukları ile tek tek ilgilenen Yüce gecede kısa bir konuşma yaptı. Yüce, “Toplumun, köylümüzün, kasabalarımızın ve en önemlisi ilimizin kalkınmasında kardeşliğin artmasında en önemli ışığın basın mensupları olduğunu yürekten söylüyorum” dedi. Yüce konuşmasında insanların huzur içinde barınmasının nedeninin basın olduğunu ifade etti.

‘ÜRÜNLERİMİZ ÖN PLANA ÇIKMALI’

Şehrin sorunlarına da değinen Yüce,şehrin marka olabilmesini üç ana saçak üzerinde oturtmak gerektiğini söyledi. Yüce konuşmasında “ Bu sorunların biri eğitimdir. Eğitim yeterli değildir.Diğer bir konu şehrin önde gelen ürünleridir.Sakarya denildiği zaman yüzlerce ürünümüz var. İlimizin güçlü yanlarımızı ön plana çıkarmamızın faydalı olabileceği kanaatindeyim” dedi.

 

 

#

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs