Ekrem Yüce’nin çiçek sevgisi

AK Parti’nin Doğa aşığı Sakarya Milletvekili Aday Adayı Ziraat Yüksek Mühendisi Ekrem Yüce; Arifiye’deki süs bitkicilerini ziyaret etti.

Ali ARICI Ali ARICI

AK Parti Sakarya Milletvekili Aday Adayı Ziraat Yüksek Mühendisi Ekrem Yüce; Arifiye İlçesi’nde bulunan süs bitkicilerini ziyaret ederek, sektör ve çalışmalar hakkında bilgi aldı.

TARIMA VE SÜS BİTKİCİLİĞİNE BÜYÜK ÖNEM VERİYOR

Çaykur Genel Müdürlüğü döneminde gerek meyve fidanları, gerekse süs bitkiciliği ile yakından ilgilenen ve çiçeklere ayrı bir sevgisi olan AK Parti’nin Ziraat Yüksek Mühendisi olan Sakarya Milletvekili Aday Adayı Ekrem Yüce; Arifiye İlçesi’nde süs bitkicilerini ziyaret etti. Bölgede fidancılık yapan kadim dostları olan Arifiye Fidancılık sahibi Erol Kaya ile Gülbeyaz Fidancılık sahibi Haldun Toksan ile görüşen Ekrem Yüce; onlarla fidancılık üzerine hasbihâl ederek, sektör ve çalışmalar hakkında bilgi aldı. Rize’de görev yaptığı esnada olduğu gibi Sakarya’da ve Türkiye’nin bir çok ilindeki tarıma ve süs bitkiciliğine büyük önem veren Ekrem Yüce; sektörün önemine değinerek; süs bitkiciliğinin Hollanda’dan sonra ikinci büyük adresinin ise Sakarya olacağını söyledi.
 

#

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs