Alifuatpaşa Belediyesi’nden Ak Masa hizmeti

'Birlikte yönetim anlayışı'


Ali ARICI Ali ARICI

Alifuatpaşa Belediyesi başlattığı bir uygulama ile yeni bir hizmete daha imza attı. Belediye bünyesinde oluşturulan “AK MASA” ile vatandaşlar tüm sorun ve isteklerini bu platforma taşıyarak yetkililerin harekete geçmesini sağlıyor.

Uygulamanın başladığı günden buyana Alifuatpaşalılar tarafından büyük ilgi gösterildiğini belirten Alifuatpaşa Belediye Başkanı Şuayip Erkan Çalık, Ak Masa sayesinde sorunların tespitinin kolaylaştığı ve dolasısıyla hizmetlerin daha hızlı bir şekilde götürüldüğünü söyledi.

Halkla ‘beraber’ yönetim

Başkan Şuayip Erkan Çalık, yönetime gelirken vaadettikleri “birlikte yönetim anlayışı”nı Alifuatpaşa’da gerçekleştirdiklerini vurgulayarak, belediye hizmetlerinin halka açık şeffaf bir şekilde sağlandığını söyledi. Başkan Çalık, “Ak Masa’ya olan ilgi, halkımızın beldesine sahip çıktığının bir göstergesi. Ak Masa'ya iletilen bir sorun ilgili birime iletilerek en kısa sürede çözümü kavuşturuluyor.

Denetim Mekanizması

Ak Masa’ya iletilen, sorun, istek ve görüşlerin kayıt altına alınarak ilgili birimlerce çözüm yoluna gidilidiğini vurgulayan Alifuatpaşa Belediye Başkanı Şuayip Erkan Çalık, bununla ilgili ayrıca bir denetleme mekanizması da oluşturduklarını belirtti. Ak Masa'ya gelen sorunlarla ilgili hizmetin zamanında ve sağlıklı bir şekilde yerine getirilmesinin, bu denetleme mekanizması sayesinde aksamadan yürütüldüğünü ifade eden Başkan Çalık, bu denetimlere bizzat kendisinin de katıldığını belirtti.

#

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs