Alifuatpaşa Ülkü Ocağında “Nöbet Değişimi”

Geyve İlçesi Alifuatpaşa Beldesi Ülkü Ocağında, “Başkanlık Nöbet Değişimi” töreni yapıldı.
Editör Editör

Törene; MHP Geyve İlçe Başkanı Ali Demir, Eski İlçe Başkanı Alaattin Tınar, Geyve Ülkü Ocağı başkanı Sedat Sert, Geyve Tepecikler Mahallesi Muhtarı Yüksel Güven, MHP İl Yönetim Kurulu üyesi İlyas Özer, İl Ülkü Ocağı Başkanı Selçuk Ural ve Ocak üyeleri katıldı.
İl Başkanı Ural konuşmasında :” Zihnimizi gönlümüzü sokaklara çıkaralım. Gençleri ocaklara çeken bir yapı oluşturmağa çalışıyoruz. Bu bir bayrak devir teslim törenidir. Bizlere de alnımızın akıyla devir teslim yapacağımız günleri Allah nasip etsin.” dedi.

Eski Başkan Sabri Özer’e teşekkür plaketi sunuldu. Yeni Başkan Yavuz Akkaya’da yaptıklarından dolayı Özer’e teşekkür etti.
Eski başkan Özer konuşmasında özetle; “ Son günlerde bir deyim türedi, özellikle vatan haini besleme ve kemikçi yandaş basın tarafından devamlı bir şekilde ısıtılıp kamuoyuna sunuluyor; Eski Ülkücüler ya da Eski Ülkücülük. Ülkücülüğün eskisi olur mu. Kendisine eski ülkücü deyen zaten ülkücü değildir. İnandığı dava için son nefesine kadar elinden gelen mücadelesini yapar. Elini taşın altına sokmayan ülkücülere sesleniyorum; samimiyetinizden asla şüphe etmiyorum, ama dua etmekten başka bir şey yapmıyorsunuz, bu çetin davanın yükü bir avuç adamın omuzlarına yükleniyor. Sadece nefislerine hizmet etmek isteyen bir insanın bile zaman zaman nefsinden fedakarlık yapmak zorunda kalacağını hatırlatmak isterim. Tarih, hiçbir şey kaybetmeyeyim derken her şeyini kaybedenleri çok görmüştür.” dedi.

Eski Milletvekili adayı Sebati Koçsar konuşmasında özetle; “ Heyecanlanmamam mümkün değil, sizlerle birlikte olmaktan heyecanlanıyorum. Sizlerle iftihar ediyorum. Gelecek sizlerin, ülkücü gençliğin iktidarda olacağı bir Türkiye olacak. Vatan Bizim namusumuzdur, ülkücüler vatanını milletini karşılıksız seven insanlardır. Milletimizi iktidar yapmak için çalışıyoruz.” dedi.

Devir – Teslim töreni, birlikte çektirilen hatıra fotoğrafları ile sona erdi.

Namık CİHAN


 

#

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs