Tepecikler Yurt Yönetiminden Kermes

Geyve İlçesi Tepecikler Mahallesindeki 'Tepecikler Talebe Yurdu' yönetimi, Belediye Parkında geliri öğrencilerin ihtiyaçlarının karşılanmasında kullanılmak üzere bir kermes düzenledi.
Ali ARICI Ali ARICI

Kermes alanının düzenlenmesinde ve satış reyonlarında bayanların özverili çalışmaları takdir topladı.
Açılış töreninde Yurt Müdürü İslam Dindaroğlu, Yönetim Kurulu Üyeleri; Asım Yel, Nurettin Aksu, İhsan Tan, Selahattin Kabasakal, Kadir Kara hazır bulundu.
Kermesin açılış kurdelesini İlçe Kaymakamı İdris Akbıyık ve Belediye Başkanı Murat Kaya birlikte kesti.
Açılış törenine katılanlar satış reyonları gezerek sunulanlar hakkında bili aldı.
Yurt Yönetim Kurulu Üyesi ve yıllarını bu işe vermiş olan Asım Yel kısa açıklamasında şunları söyledi: “ Yönetim olarak bu kermesi, yurdumuzda kalan öğrencilerin ihtiyaçlarını gidermek için düzenledik. Kermeste satışa sunulanlar; değerli esnaflarımızın yardımları, hanımların el emeği göz nuru olan işler ve halkımızın ulaştırdığı malzemelerden oluşuyor. Kermesimizin açılışına katılan Kaymakamımız İdris Akbıyık ve Belediye Başkanımız Murat Kaya’ya ve kurum yöneticilerine, bizlere inanarak gelen konuklarımıza çok teşekkür ederim.”

NAMIK CİHAN

#

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs