Telekom'dan muhtarlara toplantı

Telekom İl Müdürlüğünden Muhtarlara Bilgilendirme Toplantısı…

Editör Editör

Geyve Muhtarlar Derneği Lokalinde, Sakarya Telekom İl Müdürlüğü tarafından köy muhtarlarına bilgilendirme toplantısı düzenlendi.
Toplantıya; Geyve Muhtarlar Derneği Başkanı Süleyman Pınar, Köy Muhtarları, Sakarya İl Telekom Müdürü Ahmet Hamdi Zengin, Müd. Yar. Atilla Atalay, Müşteri Hizmetleri Müdürü Muharrem İnan katıldı.
PARA ÖDÜYORUZ, HİZMET ALAMIYORUZ
Muhtarlar Derneği Başkanı Pınar kısa konuşmasında şunları söyledi:
“ Değerli konuklarımız ve muhtar arkadaşlarım, bilgilendirme amaçlı toplantımıza hoş geldiniz. Bana ulaşan konuları izninizle açıklayayım; telefon arızalarının geç onarılmasından şikâyetçiyiz. Arızalar geç onarılıyor ama paraları tam ödüyoruz. Çevre kirliliği olarak direklerin ve telefon kablolarının görüntüsünden şikâyetçiyiz. Telefon telleri yerlerde veya tarlarımızda. Sorunlarımızı yetkililere söyledik, çözüme ulaşmadı. İnternet kullanamıyoruz. Katılımlarınız için tekrar teşekkür ederim.”
SORUNLARIN ÇÖZÜMÜNDE ZAMANA İHTİYACIMIZ VAR
İl Telekom Müdürü Zengin konuşmasında özetle şunları söyledi:
“ Toplantıya katılımlarınız için teşekkür ederim. Sorunlarınızı biliyoruz, kırsal şebekelerimizin iyi olmadığını biliyoruz. Karayollarının çalışmaları bizim şebekelerimizde sorun yarattı. 1999 depreminde Adapazarı’nın alt yapı şebekemiz çöktü, tabiî ki ilçeler de öyle, hasarın giderilmesi için hızlı hareket edildi. 2006 dan sonraki özelleşmede yeni bir program yaptık. Uygulamada çok zorlandık. Kırsal şebeke ile bu dönemde iyi ilgilenilemedi. Kırsalda neler yapabiliriz diye program yaptık. Sistem yenileniyor. Sorunların çözümünde zamana ihtiyacımız var. Proje hedefimiz her köye yeni şebeke ve internet hizmeti. Karayollarının işi bitmeden hat çekemiyoruz. Sizlere hizmet gelmesi için yapılan maliyetler nedeniyle sabit ücreti ödemek zorundasınız. Köylerimiz için yeni bir Telekom Hizmeti oluşturduk; Köy Avantaj Tarifesi. Akşam 7den sabah 7 ye BEDAVA kampanyası yıl sonuna kadar uzatılmıştır. Köy Avantaj da 3000 dakikalık görüşme ayda sadece 9,90 lirayadır.”
Muhtarların yönelttiği sorular, katılımcılar tarafından cevaplandırıldı.

NAMIK CİHAN.

#

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs