Saadet Partisi’nden Alifuatpaşa Beldesine Esnaf Ziyareti

Saadet Partisi milletvekili adayları Cumartesi günü Alifuatpaşa Beldesini ziyaret etti.
Editör Editör
Ziyarete Saadet Partisi milletvekili adaylarından Endüstri Mühendisi ve İşadamı İsmet Aksoy, Mali Müşavir Abidin Birinci, Vagon fabrikasından emekli Murat Kosova, Geyve İlçe Başkanı İrfan Tufanoğlu ve teşkilat mensupları katıldı.
Geçmişin, şimdinin ve geleceğin özetlendiği broşürler Alifuatpaşa Esnafı ve halkına dağıtıldı. Esnafın ve halkın sorunları dinlendi. Beraberce çözüm önerileri ortaya konuldu.
Milletvekili Adayı İsmet Aksoy: “ Biz ne zaman iktidara gelsek, bolluk ve bereket getiriyoruz. Rahmetli Erbakan Hocamızın Başbakan olduğu 11 aylık 54. Refahyol Hükumetinin ilk icraati %50 zam olmuştur.

Bugünkülerin 2002den buyana verdikleri zamları toplasan bu rakamın yarısını bile verebilmiş değiller. Erbakn Hocamız Toplamda ise 100 alan işçiye 214, 100 alan emekliye 300, 100 alan memura 250, 100 alan çiftçiye 312 vermişiz. Bir asgari ücretle 42 Mutfak tüpü alınıyordu. Bu günkü adaletsiz ekonomik politikalar yüzünden ancak 10 Mutfak tüpü alınabiliyor.

Biz yapmadığımız, beceremediğimiz şeyleri vaad etmiyoruz. Geçmişte geldik ve yaptık. Yine gelip Sizlerinde desteğinizle hep beraber elbirliği ile bu işleri düzelteceğiz. Allah'ın izniyle yine bolluk ve bereket gelecek.” dedi.

Mustafa Hamdullah ERGİN

#

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs