Dişli' İnciksuyu mahallesi bayanları ile 5 çayı toplantısı yaptı

Milletvekili Şaban Dişli, sorunları daha iyi tanıyabilmek ve sorunları yaşayanlardan öğrenmek amacıyla Geyve İlçesinde mahalle toplantılarına başladı.
Editör Editör
Geyve İlçesinin tercih edilen mekânlarından olan ve serin bahçesi, temiz çocuk oyun alanı ile gözde SAYGIN SPOR KOMPLEKSİ TESİSİ’nde yapılan toplantıda, Milletvekili Şaban Dişli İnciksuyu Mahallesi hanımları ile bir araya geldi.

Toplantıya; Milletvekili Şaban Dişli, AK Parti İlçe Başkanı Muhittin Irmak, Belediye Başkanı Murat Kaya, Geyve Belediye Meclis Üyesi Fatma Yalçın, Geyve AKP Kadın Kolları Başkanı Hatice Aydemir, İnciksuyu Mahallesi Muhtarı Hüseyin Can, Alifuatpaşa belediye Başkanı Şuayip Erkan Çalık ve Milletvekili Dişli’nin Danışmanı Okan Çetin katıldı.

Belediye Meclis Üyesi Yalçın toplantıya katılanlara kısa bir hoş geldiniz konuşması yaptı.

AKP İlçe Başkanı Irmak: “Toplantımıza gelen hanım konuklarımıza ve Vekilimize hoş geldiniz diyorum. 12 Haziran seçiminde 7 – 0 gibi bir hedefimiz var. Sizlere her konuda hizmetler verdik. Özellikle sağlık sorununun çözümünde 18 yaşına kadar her yavrumuza sağlık hizmetleri verdik. Katılımlarınız için teşekkür ederim.” dedi.

Başkan Kaya: “Geyve’nin sorunlarını daha iyi dinleyebilmek için mahallelere böldük. Amacımız daha samimi bir ortam oluşturmak.

Vekilimiz Sayın Şaban Dişli bizim için çok değerlidir. Evde de siyasette de başarının temeli kadınlardan geçer. 10 trilyonluk köprü-yol projesini hayata geçirdik. Karaçay deresi ıslah edildi.

Doğalgaz çalışmaları hızla devam ediyor. Kanalizasyon sorununu biliyorum, bu yaz bu sorunu çözeceğiz. Katılımlarınız için teşekkür ederim.

Çöp toplama işini ihale ederek şirkete vereceğiz. Çöpler; üç ayrı şekilde toplanacak.Çöpler: Ambalaj, organik ve kül atığı olmak üzere 3 ayrı şekilde toplanarak geri dönüşüme gönderilecektir. Atıklarından ise gübre yapılacaktır. Buraya kadar gelerek bizleri dinleme lütfunda bulunduğunuz için teşekkür ederiz.”dedi.

Milletvekili Dişli: “2023 gibi büyük bir hedefimiz var, biz bu işi başarırız. Çünkü 2023 yılında dünyanın kalkınmış ülkelerinden dünyanın 10. büyük ekonomik ülkesi olacağız.

Şu anda dünyanın 16. ekonomik ülkesiyiz. Muhalefetin yaptırdığı anketler de bizim iktidarımızı müjdeliyor. Çok büyük hayallerimiz ve büyük hedeflerimiz var. Aile hekimliği sistemi başladı. Aile hekiminizi öğrenin. Onlar sizin için gerekli kayıtları tutuyorlar. Gelecek için bunlar çok önemli.

Devlet Hastanesinin diyaliz ünitesi hastaları evden almağa başladı. Mahalleniz ile ilgili sorunlarınızı önce Muhtarınıza iletin. Belediye Başkanına iletin. Kadın kollarına iletin.

Özürlüler ile ilgili sorunlarınızı bizlere de iletin. 2 adet Hızır acil istasyonumuz var gerektiğinde ambulans helikopterler var. Toplantımıza geldiğiniz için teşekkür ederim.’dedi.

Toplantıya katılan bayanlar şu soruları-talepleri yöneltti: Kapaksız çöp bidonlarından şikâyetçiyiz, Fabrikaların kokuları çok rahatsız ediyor, Alifuatpaşa da yol kenarındaki istinat duvarı yetersiz, Spor salonundaki jimnastik aletlerini geri istiyoruz. Perşembe günü sokağımızın yıkanmasını istiyoruz, Açılacağını söylediğiniz Cola Fabrikası ile bilgi verirmisiniz.

Belediye Başkanı Kaya ve Milletvekili Dişli yöneltilen her soruyu ayrı ayrı cevapladı.

Toplantıya gelen mahalle sakinleri, AK Parti Geyve ilçe başkanı Muhittin Irmak'ın kiraladığı araçlar ile evlerine gönderildi.

Mustafa Hamdullah ERGİN

#

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs