Dişli Akdoğan’da

AK Parti Sakarya milletvekili Şaban Dişli, Akdoğan Köyünde vatandaşlarla buluştu.
Editör Editör

Akdoğan Köyündeki toplantıya Geyve Belediye Başkanı Murat Kaya, AK Parti İlçe başkanı Muhittin Irmak, İl Genel Meclisi üyeleri Şükrü Çelik ve Neşet Çakır ile partililer katıldı.

AK Parti ilçe başkanı Muhittin Irmak Akdoğan Köy meydanında toplanan halka, selamlama konuşması yaptı.

Geyve Belediye başkanı Murat Kaya: “2002’den beri AK Parti’nin lambası yanmaktadır. İnşallah bu seçimlerde de sizlerin desteğiyle lambamız daha güçlü yanacaktır. Geyve’nin çocuğu Sakarya milletvekilimiz Şaban Dişli’nin girişimleriyle Pamukova ve Geyve önümüzdeki Kasım ayına kadar, doğalgaza kavuşacaktır.

Başbakanımız Sayın Recep Tayip Erdoğan’ın çalışkanlığı ve tekeden süt çıkaran vekilimiz Şaban Dişli sayesinde; AK Gıda mevkiinde Sakarya üzerine 40 trilyon değerinde köprü yapacağız. Değerli Akdoğanlılar, 12 Haziran seçimlerinde vereceğiniz destek ile Geyve ve yöresine yapacağımız çalışmalar daha da artacaktır.” dedi.

Sakarya milletvekili Şaban Dişli: “Sayın hemşerilerim 12 Haziran’da vereceğiniz destekle AK Parti, ülkemize daha iyi hizmetler yapacaktır. Hedefimiz Cumhuriyetimizin 100. yılı olan 2023’te; ülkemizi dünyanın 10. büyük devleti konumuna getirmektir.

Başbakanımız Sayın Erdoğan, sadece yurt içinde değil, yurt dışında da itibarı olan bir kişidir. Fakirin, mazlumun hamisidir.

THY, 2002’den önce zarar ediyor, Ankara’da aktarma yapmadan şehirlerarası uçamazdı. Bugün Dış ülkelerdeki birçok hava alanlarına giremeyen THY, dünyanın her yerine uçak seferleri düzenler hale geldi. 12 Haziran’da bizlere oylarınızla destek olursanız, çalışmalarımıza aralıksız devam edeceğiz.” dedi.

Mustafa Hamdullah ERGİN

#

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs