Bu Siteleri Onlar Yapıyor!

Pamukova da modern binalara imza atan Pamukovalı Mert Bilkar İnşaat ile Geyve'de Güngör Yapı olarak faaliyette olan yeni bir projeyle farklı bir yerde


Editör Editör

Pamukova da modern ve çağdaş mekanlara imza atan Mert Bilkar Ltd. Şti. yeni projesiyle şimdi de Geyve de.

Pamukovalı Ziya Bilaloğlu' ve Geyveli Güngör yapı yönetiminde estetik ve fonksiyonel açıdan en iyi çözümlerle farklı tasarımlar oluşturarak kalite prensibinden hiç ödün vermeden gerçekleştirmiş olduğu yüksek kalitedeki konut projeleri, iş ve alışveriş merkezleriyle sektörde kendini kanıtladı.

Mert Bilkar Ltd. Şti. Teknolojiyi yakından takip ederek, müşteri tatminini artırarak, kaliteyi sürekli arttırak şimdi de Geyve Kent Evleri projesi ile yine çok konuşulacak. Pamukova da Atatürk Caddesinde şuan A101 in bulunduğu binanın yaratıcıların dan olan Mert Bilkar Ltd. Şti. iddialı bir proje ile Geyve de.

Mert Bilkar Ltd. Şti sahiplerinden Ziya Bilaloğlu yaptıklarımız yapacaklarımızın teminatıdır diyerek " Amacımız Estetik ve fonksiyonel açıdan en iyi çözümlerle farklı tasarımlar oluşturarak, kaliteden ödün vermeden müşteri beklentilerinin üstüne çıkmak huzur, güven içinde yaşanabilinecek mekalar yaratmaktır. Pamukova dan sonra Geyve de de yep yeni proje ile firmamız müşterilerimizin beklentilerin üzerine çıkacak mekanlar yapmaya devam edecektir" dedi.

Geyve de Güngör Yapı Taahhüt Tic.Ltd.Şti ve Bilkar Ltd.Şti ortaklığı ile 3 Blok 10’u dubleks 30 daireden oluşan Süper Lüx Geyve kent Evleri uygun fiyatlarla satışa sunulacak.

3 Blok 30 daireden oluşan Geyve Kent Evlerin de 10 adet de süper lüx dublex bulunuyor. Geyve de yaşam kalitesini artıracak olan Kent Evlerinde her şey düşünülmüş ve birinci kalite olarak tasarlanmış.

3 Blok 30 daireden oluşan Geyve Kent Evlerinde dış cephe mantolama, görüntülü kapı otomatikleri, harekete duyarlı merdivenler otomatikleri, merkezi uydu sistemi, kartlı bina dış kabı giriş sistemi, duşa kabin banyo, 1’inci sınıf Kütahya seramik, Küpeşteli Fransız camlar ve balkonlar, A. meşe rengi Pak Pen PVC camlar, storpiyerli köşeler, 1’inci sınıf laminant parke, doğal gaza uyumlu tesisat döşemesi, granit tezgahlı 1’inci sınıf mutfak dolapları, çelik daire kapıları, 1’inci sınıf Amerikan panel oda kapıları olmak üzere bir çok güzelliği ve kaliteyi içinde barındırıyor.

Süper Lüx Geyve Kent Evleri hakkında ayrıntılı bilgi için irtibat telefonları; Mert Bilkar İnşaat Ltd Şti 0532 7858239 - 0532 5917462 - 0541 8109358


 

#

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs