Okur Postası Okur Postası Sizden Gelenler

MAYIN TARLASINDAN GEÇİYORUZ!!!!!!!!!!!!

Geyvespor camiası olarak zor haftaları yaşıyoruz, Tabir-i caizse mayın tarlasından geçiyoruz.

Geçen sezon namağlup olarak yaşadığımız şampiyonluk ile terfi ettiğimiz Süper Lig’de bir türlü istenilen sonuçları alamayarak geldiğimiz son haftalarda deyim yerinde ise adeta sırat köprüsünden geçiyoruz.
 
Bu haftaki ilk maçımızda Play-Outt düşme grubunda en büyük rakibimiz olan Söğütlüspor’a kendi ellerimiz ile altın tepsideki tavuğu tek gol ile 3 puanı hediye ettik.
 
Karşılaşmanın ilk yarısında iyi oynadığımız maçta forvetlerimizin şanssızlığı ile atamadığımız gol veya golleri 2. yarıda bir penaltı golü ile kalemizde gördük.
 
Golün verdiği şaşkınlığı daha üzerinden atamayan futbolcularımız bir de üstüne üstlük rakiplerine ikili pozisyonlarda sert girince 10 dakika içinde 2 kırmızı kart görerek maça asılacağımız beraberlik şansını kovalayacağımız dakikalarda sahada 9 kişi kalarak maçın bitmesini dört gözle beklemeye başladık.
 
Golü yedikten sonra oyunu toparlamaya çalışacağımıza futbolcularımızın agresif tavırlarını anlamakta zorluk çekiyorum. Birde oyunun gidişatını anlayan Saha kenarındaki teknik ekibin futbolculara adeta ağızlarını yırtarcasına “yavaş oynayın”, “faul yapmayın”, “hakeme karşılık vermeyin” ikaz ve uyarılarına rağmen sanki ben oynarım ben yerim edasını ben kimseyi tınlamam edasını gösterip 2 oyuncumuzun böyle bir kritik maçta kırmızı kartla oyun dışı kalmaları ile oyundan iyice koparak grubun dibine çakıldık.
 
Bunlar mutlaka hesaba çekilmeli ama tabiî ki şimdi değil !!!
 
Bugün yine çok önemli bir maça çıktık.Harmanlıkspor..
Harmanlıkspor ligde iddiası olmayan gençlerden kurulu bir ekip..Bizim yine stresli çıktığımız maçta karşılıklı yapılan atakların gol ile sonuçlanmaması üzerine maç başladığı gibi golsüz berabere bitti.Geçen hafta mağlup olduktan sonra bugün aldığımız 1 puan bir nebzede olsa içimizi rahatlattı diyebilmemiz için önümüzdeki Yıldırımspor maçını muhakkak kazanmalıyız.
 
ASKF maçlarda şaibe olmasın diye play-outt maçlarını aynı saatte başlatması fikir olarak iyi bir düşünce olabilir ama bu hgafta gördük kü öyle olmuyor.Bizim maçımız bittiğinde diğer maçlardan gol haberleri geliyordu.Umarım ASKF bunu görüyordur ve Yunanlıların yaptığı gibi masa başı vurgunu yemeyiz.
 
Son 3 haftaya girdik…
Önümüzde Yıldırımspor,Pamukovaspor ve Karaaptilerspor maçları var.Yıldırımspor’u yenip ondan sonraki maçtan 1 puan çıkarmak zorundayız.Ben bu azmi Geyvespor’da görüyorum.Yeter ki biz kendimizi sorgulayalım, temsil ettiğimiz ilçenin adına şanına yaraşır şekilde mücadelemizi edip sonuçlarını bekleyelim.Aslında oynadığımız futbol ile de bu grupta yenemeyeceğimiz bir takım da yok.
 
Bu saatten sonra Teknik yönetim, Futbolcular ve bir avuç da olsa Geyvespor sevdalıları ile elele, yürek yüreğe, vererek takımımız Geyvespor’u süper lig de tutmak olmalıdır. Bunu da başaracağımıza tüm Geyveliler gibi bende yürekten inanıyorum.
 
Mayın tarlasının sonunda gülen ekibin Geyvespor olması temennisi ile kalan maçlarımızda futbolcu ve teknik ekibe başarılar diliyorum…..
 
Erdinç TUNA

#

YAZARIN SON YAZILARI

On Kasım

On Kasım

Duy tarih içimiz, kan ağlar,
Gökyüzü hüzünlenmiş, bulutlar ağlar.
Toprak ah çeker, derinden inler,
Millet yasta, kundakta bebekler ağlar.
AÇILIM

AÇILIM

Son günler moda oldu, bir açılım gidiyor
Dedim kendi klendime, birde ben açılayım.
Ne de olsa büyükler açılım gerek diyor
Ne varsa içim dışım, her yere saçılayım.
KUR TAHTINI YIKILMASIN

KUR TAHTINI YIKILMASIN

Kime kalmış yalan dünya, incitme gül yürekleri
İki günlük yaşamında esirgeme sevgileri
Ömür geldi, bak gidiyor, unutulmaz hiç izleri
Çiçek açıp gönüllerde kur tahtını yıkılmasın...
KORKUYORUM

KORKUYORUM

Güldükçe güller açar yanağında
Bir hilal doğar iki kaş arasında...
Yıldızlar parlar gönül bağrında
Kaybolursun diye bakamıyorum....
Bizim Koyün Destanı

Bizim Koyün Destanı

Koyümüzde üç-dört oda varıdı,
Orta yerde mangal dolu korudu,
O zamanlar geçim hayli zorudu,
Kimler geldi, kimler geçti, bu koyden…
Deyz'oğlu (Teyze oğlu) -3-

Deyz'oğlu (Teyze oğlu) -3-

Yaz” deyip, dokerdin, aha yazıyom,
“Köy” dedi mi, içim buruk, Deyzoğlu…
Yazıyom da, datlı candan, beziyom,
Bu sıra mırığım, gırık Deyzoğlu…

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs