Saadet Partisi Milletvekili Adaylarından Ziyaret

Saadet Partisi Milletvekili Adayları Geyve İlçesinde çeşitli ziyaretlerde bulundu.
Ali ARICI Ali ARICI

Saadet Partisi İlçe Başkanı İrfan Tufanoğlu, ziyaretler ile ilgili olarak şu açıklamayı yaptı: ‘ Saadet Partisi olarak seçime en hazır parti biziz, teşkilatlarımız Türkiye’nin her yerinde ve Sakarya’da hiç durmadan çalışıyor. İlçeleri ve köyleri geziyoruz. Vatandaşların sorunlarını yerinde dinliyoruz ve çözümün bizde olduğuna inanıyoruz. Bunu Refah-Yol Hükümeti zamanında gösterdik. Bugün de Geyve İlçemizde Resmi Daireler ve Sivil Toplum Örgütlerini geziyoruz. Bundan sonra da 63 köyü tek tek gezeceğiz, vatandaşın sorunlarını dinleyeceğiz.’
Saadet Partisi İlçe Başkanı İrfan Tufanoğlu, Alifuatpaşa Belde Başkanı Bilal Şehir, İlçe Yönetim Kurulu Üyesi Abdullah Aksu, Milletvekili Adayları Abidin Birinci ve Ahmet Kosova’dan meydana gelen heyet İlçe Kaymakamı İdris Akbıyık’ı makamında ziyaret etti. Heyet daha sonra İlçe Seçim Kurulu Müdürünü ve Özel İdare Müdürü Resul Şenel’i ziyaret etti. Heyette bulunanlar İlçe Müftülüğüne gitti, İlçe Müftüsü olmayınca konukları Müftülük Şefi Hüseyin Nalcı ağırladı.
Milletvekili Adayları ve beraberindekiler, Geyve Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Aykut Yurt’u ziyaret ettiler. Konuklarını kapıda karşılayan ve kapıya kadar uğurlayan Yurt, ziyaretten duyduğu memnuniyetini ve son yasa uygulaması sonucu kredi borç faizlerinin affedilmesinin yarattığı sıkıntıyı dile getirdi. Sanatkârlar Odası Başkanı İsmail Bulur, kedisini ziyarete gelen heyeti kabulünde yaptığı kısa konuşmasında; Yeni emeklilik yasasının getirdiği zorunlu 65 yaş sınırının neden olduğu sıkıntıları anlattı.
Heyet SGK Geyve İlçe Müdürü Hüseyin Ulukaya’yı makamında ziyaret etti ve çalışmalarında başarılar diledi. Heyetin son durağı Geyve Muhtarlar Derneği Başkanlığı oldu. Dernek başkanı Süleyman Pınar konuklarını karşılarken ziyaretten duyduğu memnuniyetini ifade etti.

NAMIK CİHAN

#

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs