Geyve'de Anneler Günü kutlandı

Geyve Belediyesi Saygın Halısaha Tesisleri Düğün Salonunda gelenekselleştirdiği 2. Anneler günü programı düzenledi.
Editör Editör

Düzenlenen etkinliğe AK Parti Sakarya Milletvekili Şaban Dişli, Geyve Belediye Başkanı Murat Kaya ve Geyveli anneler katıldı.

Programa katılan her anneye hediye verilirken, çocuğu için yaptığı fedakarlıklardan dolayı yılın Annesi seçilen Sevcan Kıcır'a Belediye Başkanı Murat Kaya ve Millet Vekili Dişli çeşitli hediyeler verdi.

Tüm annelerin Anneler Günü’nü kutlayan Başkan Kaya: " Anneler bizim çok değerli ve önemli. Bizim için yılın 365 günü anneler günü. İlk defa bir bayan arkadaşımız Fatma Yalçın belediye meclis üyesi oldu. Perşembe günleri sizin için Belediyemizde sizlerin dertlerini dinliyor. Seçimi kazandıktan sonra sürekli çalışıyoruz. Doğalgaz çalışmamız sürüyor. Verdiğimiz sözler yerine geliyor. Geyve'ye gelen tüm yatırımlarda Şaban bey'in katkısı var. Huzurunuzda kendisine teşekkür ediyorum. Verdiğimiz sözlerin yüzde 70'ni yerine getirdik. İşsizlik sorunumuz var. iki yıl içinde bu sorunu asgari seviyeye indirmek için gayret edeceğiz. Bu sefer vekilimizi Bakan olarak görmek istiyoruz"dedi.

Anne yaratılan bütün değerlerin başlangıç noktası olduğunu dile getiren AK Parti Sakarya Milletvekili Şaban Dişli: " Annelerimizin kıymetini bilelim. İnsan bir şeyleri kaybettiği zaman kıymetini daha iyi anlıyor. Annesini yakın zamanda kaybeden birisi olarak Ben annemi çok özlüyorum. Ne mutlu Geyvedeki anneleri bir ara görebilmiş olmama. Türkiye 2023'e hazırlanmanın ön şartı olan Haziran seçimlerine az bir süre kaldı. 2023 Türkiyesinde neyi göreceğiz. Türkiye bölgesinde en güçlü ülkesi, dünya'nın 10. büyük ekonomisi olacak. Eğer 2023 Türkiyesine Başbakanımızın hedeflediği bu önemli tarihe Cumhuriyetimizin kurluşunun 100. yıldönümüne sizlerde inanıyorsanız bizi Ankara'ya güçlü göndermenizi istiyorum.9 yıldır çok önemli hizmetler yaptık. Sağlık, Ulaşım Eğitimden hayatın her alanına
değişiklikler yaptık. Türkiyeyi çok önemli noktalara taşıdık. Geyve'ye 40 yataklı daha modern hastane yaptırıyoruz. Sağlık bakanlığından izni çıktı. Hayırlı olsun" dedi.

Konuşmaların ardında Alifuat Başgil Anadolu Lisesi öğrencilerinden oluşan koro şarkılar söyledi. Okunan şiirlerden sonra program sona erdi.

AK Parti Sakarya Milletvekili Şaban Dişli

Geyve Belediye Başkanı Murat Kaya
#

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs