Serbes; Kozan köyünde halka hitap etti

AK Parti Sakarya milletvekili adayı Ender Serbes; Geyve’ye bağlı Kozan köyünde vatandaşlara hitap eti. Serbes’e; AK Parti Geyve ilçe başkanı Muhittin Irmak ve yönetim kurulu üyeleri eşlik etti. AK Parti ilçe başkanı Muhittin Irmak’ın yaptığı selamlama konuşmasını müteakiben Serbes söz aldı.
Editör Editör

Ender Serbes: “ Türkiye’yi 2023 hazırlayacak olan AK Parti kadrolarında olmaktan mutluyum.

 Ülkeye ve insana hizmet etmek için aday oldum.” Diyen Serbes sözlerini şöyle sürdürdü: “ Sakarya için düşündüğü projelerle ilgili daha sonra açıklama yapacağım. Siyasette önemli olan halka ve ülkeye hizmettir. Bu amaçla milletvekili adayı oldum." dedi.

İngiltere’de yüksek eğitimini tamamlayan Serbes, ileri derecede İngilizce biliyor ve birçok sosyal yardım kuruluşunda aktif rol alıyor.

Listede 7'inci sırada yer alan Ender Serbes sözlerine devamla: "AK Partinin Türkiye'ye son sekiz yılda yaşattığı değişim ve 2023 yılı için hazırladığı projeleri ile Türkiye'de tarihi bir süreç yaşanıyor. Bu değişimi oluşturacak kadroda aktif rol almanın değerinin farkındayım. Çok büyük bir heyecan ve sevinç içerisindeyim. Vatandaşlarımız bizi destekler vekil seçerse, esas çalışmalarım bundan sonra başlayacak. Irk ve parti ayrımcılığı yapmadan Türkiye'ye en iyi şekilde hizmet etmek istiyorum." dedi.


Mustafa Hamdullah ERGİN

#

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs