AK Parti Örencik köyünü ziyaret etti

AK Parti Geyve ilçe başkanı Muhittin Irmak ve yönetim kurulu üyeleri Örencik köyünü ziyaret etti.
Editör Editör

AK Parti Geyve ilçe başkanı Irmak: “Şu anda dünyanın 16. ekonomik ülkesiyiz. Muhalefetin yaptırdığı anketler de bizim iktidarımızı müjdeliyor. Çok büyük hayallerimiz ve büyük hedeflerimiz var. Aile hekimliği sistemi başladı. Aile hekiminizi öğrenin. Onlar sizin için gerekli kayıtları tutuyorlar. Gelecek için bunlar çok önemli.

Devlet Hastanesinin diyaliz ünitesi hastaları evden almağa başladı.

Mahalleniz ile ilgili sorunlarınızı önce Muhtarınıza iletin. Belediye Başkanına iletin. Özürlüler ile ilgili sorunlarınızı bizlere de iletin. 2 adet Hızır acil istasyonumuz var gerektiğinde ambulans helikopterler var.

Toplantımıza geldiğiniz için teşekkür ederim.’dedi.

Örencik köylüleri: “Bölünmüş yol üzerinde kendilerinin yaya geçidi olmadığını, Örencik köyü, Kızılkaya, Saşlı ve Küp köyü gibi yerleşim yerlerinin de bütün tehlikeyi göze alarak yoldan geçtiklerini ve yaya geçidi istediklerini dile getirdi.

Bir başka vatandaşımız ise SEDAŞ’ ın kendisinden henüz ödemenin son gün olmasına rağmen açma-kapama parası aldıklarını, diğer bir vatandaşımız ise kendisine 8 Milyon 250 bin TL fatura geldiğinden şikayetçi olduğunu söyledi.

Yaklaşmakta olan seçimler nedeniyle yoğun bir şekilde çalışmalarını sürdüren ekip vatandaşların sorunlarını dinleyip çözümler getirmek için gerekli uğraşıvereceklerinr dair söz verdi.

Köylüler yapılan bu çalışmalardan memnuniyetlerini ifade etti.

Mustafa Hamdullah ERGİN

#

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs