Ziya Cevherli’den Geyve ziyareti

AK Parti Sakarya Milletvekili Adayı Ziya Cevherli seçim çalışmalarını nedeniyle; Cevherli Geyve’de öncelikle ilçe merkezindeki esnafı ve özellikle tüm kahveleri dolaştıktan sonra vatandaşlarla tek tek selamlaşıp hal ve hatırlarını sordu.
Editör Editör

 İlçe merkezindeki esnaf ve kahvehane ziyaretlerinin ardından, Cevherli daha sonra Sarı Gazi Köyü’nde kahvede bir konuşma yaptı.


Cevherli: “Tüm vatandaşlarımız artık herşeyden haberdardır. Bütün gündemi, olduğu gibi siyaseti de yakından takip ediyoruz. Kimin ne yaptığından herkesin haberi var. 8.5yıldır yapılan ortada bunları görmezden gelmek mümkün değil. En basiti eskiden maaşlarımızı aldığımızda bir an önce döviz yaptırmak için döviz bürolarına koşardık. Çünkü paramız çok değersizdi. Her geçen gün değerini kaybediyordu. Şimdiki iktidarın göreve gelmesiyle birlikte paramız hak ettiği değere kavuştu. Her şeyden önemlisi artık bizim dünyada duruşumuz değişti.


Ben Dünya’yı dolaşan bir insanım eskiden gümrük memurları ile karşılaşmak bizim için zulümdü. Şimdi ise gittiğimizde herkes bizi saygıyla karşılıyor. Bunun sebebi hükümetimizin ve Başbakanın dünya çapında yürüttüğü politikalardır.

Artık diğer ülkelerin liderleri bir yerde bir sorun olduğu zaman ilk önce ülkemize danışıyorlar ne yapmaları gerektiğini bize soruyorlar. Bunlar hep AK Parti iktidarı sayesinde oldu. Ülkemiz, paramız, ekonomimiz ve yaşam koşullarımız her geçen gün değer kazandı.”diyen Cevherli; Bu yüzden istikrarın sürmesinin gerektiğini belirterek vatandaşlardan destek istedi.


AK Parti Sakarya milletvekili adayı Ziya Cevherli’ye; Geyve belediye başkanı Murat Kaya, AK Parti Geyve ilçe başkanı Muhittin Irmak, AK parti teşkilat başkanı Selami Çolak, İl genel meclis üyeleri Şükrü Çelik ve Neşet Çakır ile AK Parti ilçe yönetim kurulu üyeleri eşlik etti.


Mustafa Hamdullah ERGİN

#

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs