Oya Arapoğlu Kaynarca’da

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Milletvekili adayı Oya Arapoğlu Kaynarca ilçesinde ziyaretlerde bulundu.
Editör Editör

Oya Arapoğlu Ziyaretine ilk olarak Kaynarca MHP ilçe teşkilatına uğrayarak başladı. İlçe teşkilatında partililerle görüşen Arapoğlu oradan Gökhan tekstil fabrikasında çalışanlarla buluştu. Arapoğlu çalışanlara seçimin önemi hakkında önemli bilgiler verdi.

Arapoğlu “ Sadece ben değil 7 tane adayı temsilen buradayım, bu zamana kadar özeleştirilmeler oldu Sakarya’da vagon fabrikası özeleştirildi yabancılara satıldı.

Biz tek başına iktidar olduğumuzda gençlerimize iş istihdamı sağlayacağız asgari ücret 825 TL olacak asgari ücretten vergi alınmayacak, fındık üreticileri çok mağdur edildi bizim dönemizde bunların hiç biri olmayacak, dışarıdan büyük baş hayvanlar ithal edildi hayvancılığı bitirdiler bunlara cevap olarak 12 Haziranda cevabını verelim ve MHP’yi tek başına iktidara taşıyalım” dedi. Arapoğlu tekstil fabrikasından sonra merkezdeki esnafları ziyaret ederek kendilerine 12 Hazirandaki seçimimde desteklerini istedi.

Mustafa Hamdullah ERGİN



 

#

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs