İslam'dan İl özel idare kütüphanesi’ne tam destek

Doç. Dr. Ayşenur İslam İl Özel idare kütüphanesini ziyaret etti.
Editör Editör
Ziyaret esnasında İslam’ın kendi eseri olan“Hikâyemiz insanımız Kültürümüz” adlı kitabının okuyucuları tarafından imzalatılması duygulu anlar yaşattı. Okuyucular genel kanaat olarak “Eserleri ile toplumu aydınlatan kişilerin milleti temsil noktasında aday olmalarının değerlendirilmesi gereken önemli bir fırsat olduğunu belirtti ”
 
Milletvekili adayı İslam'a, Ak Parti İl Kadın Kolları Başkanı Çiğdem Erdoğan Atabek, İl Gençlik Kollarından Hatice Tuna eşlik etti.
 
Kütüphane hakkında bilgiler veren Arzu Gölcük, 2006’da kendini kitapseverlere açan kütüphanede 500'den fazla yayınevinden alınan 23 bin kitabın olduğunu belirterek, “Kısa sürede 3.000 kayıtlı üyeye ulaşan kütüphanemiz, okuyucuların kitaplardan ve diğer kaynaklarından serbestçe, ücretsiz olarak faydalanmalarını sağlamak maksadıyla hareket ediyor. Hedeflenen toplam kitap sayısı şimdilik 25 bin. Kütüphanede, her Sakaryalının ihtiyaç duyup talep edebileceği islami, tarihi, sosyal kültürel, psikolojik, felsefi, bilimsel, teknik eserin temini ve Sakarya halkı için hizmete sunulması hedefleniyor. Özellikle Sakarya Üniversitesi öğrencilerinin yoğun ilgi gösterdiği kütüphanede, araştırma kitapları da titizlikle seçildi. Kitapların seçiminde üniversitemiz öğretim üyelerinin de tavsiyeleri dikkate alındı. Hafta içi 08.30 – 18.00 saatleri arasında hizmet veren kütüphane, cumartesi günleri de açık. Kütüphanenin günlük ortalama okuyucu sayısı 80 ile 100 arasında değişiyor. Geleneğimizde büyük önemi bulunan sohbet ortamlarının tekrar canlanması için İl Özel İdaresi Kütüphanesi'nde de yazar, düşünür ve üniversite öğretim üyeleri okuyucularla buluşturuluyor. Edebi, felsefi, sosyal ve kültürel sohbetler gerçekleştiriliyor” dedi.
 
Sakarya İl Özel idare Kütüphanesini değerlendiren Milletvekili adayı İSLAM, “Böylesine sıcak ve donanımlı bir kültür - bilgi merkezinin şehrimize kazandırılmasında emeği geçen herkesi kutluyorum. İl Özel İdare Kütüphanesi'nin her geçen gün daha da gelişerek, hedeflerini yakalayacağına inancım tam” şeklinde konuştu.
 
Furkan Adil ÖZDEMİR

#

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs