CHP Sakarya milletvekili adayı Canol; Bayat köyünde halka hitap etti

Milletvekili Adayı Gürkan Canol, Geyve Eski Belediye Başkanı Atilla Zeytinoğlu, CHP Geyve İlçe Başkanı Cemal Duygu ve yönetimi Bayat köyünde vatandaşla buluştu. Köylerde yaşayan vatandaşlara seçim süreci ve Aile Sigortası projesi ile ilgili bilgiler verildi.
Editör Editör

Bir selamlama konuşması yapan Atilla Zeytinoğlu: “ Türkiye’de çalışanların hali perişan. Eskiden sendikasız işçi var mı diye sorgulardık. Bu gün burada kaç tane sendikalı işçi var diye sorgulamaya başladık. Çalışanları ne hale getirmişler. Hizmet satın alma adı altında zengin müteahhitler türettiler. Bir yıllığına iş ihale ettiler. Asgari ücretle hiçbir sosyal hakkı olmadan insanlarımızı bu hale getirdiler. Sizlerden beklentimiz Cumhuriyet Halk Partisine sahip çıkmanız.” dedi.
.
Sosyal devlet anlayışıyla sorunların üstesinden gelecek projelerle iktidara hazır olduklarını belirten CHP Sakarya Milletvekili Adayı Gürkan Canol: “ Ülkeyi kalkındıracak projelerimiz var. Bize yetki verdiğiniz takdirde Aile sigortasını başlatacağız. Geliri olmayan yâda geliri asgari ücretin altında olan ailelere en az 600 TL olmak üzere para ödeyeceğimizi taahhüt ediyorum. Aile sigortası uluslar arası çalışma örgütünün dokuz dalından biridir.

Bize diyorlar ki! Siz bunu yapamazsınız. Şuanda bunun hesabı CHP ekonomistleri tarafından yapıldı. Çiftçilerle ilgili projelerimiz var. Çiftçilerin girdileri çok pahalı. İktidara geldiğimizde mazottaki ÖTV ve KDV yi kaldıracağımızı beyan ediyoruz. Mazota ödenen para 3.60 TL, bunun 2.60 TLsi ÖTV ve KDV den oluşuyor, 1.50 TLsi gerçek maliyet. İlaç ve gübrede KDV’yi kaldırmayı taahhüt ediyoruz. Bu sayede çiftçimizin karı artacak. Ülkemiz sağlıklı nesiller yetiştirecek.

CHP’nin iktidarına ihtiyaç var. AKP’li CHP’li MHP’lisi yok. Herkes için CHP diyoruz. Bu iktidara hesap sorun. Oylarınızı CHP’ye verin. Bize güvenin, biz taahhütlerimizi yerine getireceğiz” dedi.

Mustafa Hamdullah ERGİN

 

 

#

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs