Dişli, Eşme ve Doğantepe köyünde baraj gölü müjdesi verdi

Sakarya AK Parti Milletvekili Şaban Dişli, 12 Haziran seçimleri ile ilgili olarak yaptığı köy ziyaretlerine Eşme ve Doğantepe köyü ile devam etti.
Editör Editör

AK Parti Sakarya milletvekili Dişli’ye Eşme ve Doğantepeköylerini ziyareti sırasında; Geyve Belediye Başkanı Murat Kaya, Alifuatpaşa Belediye Başkanı Şuayip Erkan Çalık, Geyve AK Parti İlçe Başkanı Muhittin Irmak, Geyve İl Genel Meclisi Üyeleri Şükrü Çelik ve Neşet Çakır, AK Parti teşkilat başkanı Selami Çolak, AK Parti Geyve ilçe yönetim kurulu eşlik etti. Köy Kahvehanelerinde seçmenleri ile bir araya gelen grup; gördükleri yakın ilgiden çok memnun kaldıklarını ifade etti.

AK Parti Geyve ilçe Başkanı Irmak; Eşme ve Doğantepe köylerinde bir selamlama konuşması yaptı.

Geyve Belediye Başkanı Kaya: “Bana ve Milletvekillerimize verdiğiniz desteğinizin devamını istiyorum. Söz verdiğimiz projelerin tamamına yakınını hayata geçirdik. Yapılan çevre yolu Geyve ovasını rahatlatacak. Çok yakında çevre yolu kenarına Hal binasını da kuracağız. Tüm hizmetlerimizle çiftçiyi destekliyoruz. Herkese hizmet verdik. Güçlüyüz çünkü İlçemizden bir vekilimiz var. Eğer bizim vekilimiz olmazsa bizlerde istediğimiz güçte olamayız.”dedi.
 
Seçim çalışmalarının son haftasına girildiğine dikkat çeken Dişli: “Tüm vatandaşlarımız aslında şimdiye kadar hangi sahada ne iş yaptığımızı çok iyi biliyorlar.

Türkiye'nin AK Parti Hükümetleri ile istikrarı yakaladığını ve her alanda büyüyerek, güçlendiğinin de altını çizen Milletvekili Dişli, "Başınızı iki eliniz arasına alıp bir düşünün. 2002'den önceki Türkiye ile bugün ki Türkiye'yi bir kıyaslayınız.Dış ülkelerde büyük itibar kazanan ve dünyanın en güçlü ekonomisine sahip ülkeler arasında yer almaya aday Türkiyemiz, 2023'te bu coğrafyanın da en etkin ülkesi olacak.
Ülkemiz; şu anda çok iyi bir noktaya gelmiş durumda. Komşu Devletler dahi bizim gücümüzü kabul etti.

Türkiye’ye vakit kaybettirmememiz gerekli. Sivil Anayasayı yapacak bir çoğunluğa mutlaka ulaşmamız gerek. Verdiğimiz her sözü yerine getirdik. Yapamayacağımız sözü vermedik. Şehrimizin ve Ülkemizin alt yapısını hazırladık. Ortadoğu’daki kanı durduracak olan tek ülke Türkiye’dir.

Kendi füzemizi yaptık. Yazılımları dahi bize ait. Şu anda fırlatma rampaları üzerinde çalışılıyor. Seçim kazanma sorunumuz yok. Herkes AK Partinin iktidarını kabul etti. Sizlerin desteği bize yeter."dedi.

Mustafa Hamdullah ERGİN

#

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs