CHP Umurbey köyünde

CHP ilçe yönetim kurulu Atilla Zeytinoğlu Umurbey köyünü ziyaret etti.
Editör Editör

Zeytinoğlu'na; CHP geyve ilçe başkanı ve yönetim kurulu eşlik etti.

Bir selamlama konuşması yapan Atilla Zeytinoğlu: “ Türkiye’de çalışanların hali perişan. Eskiden sendikasız işçi var mı diye sorgulardık. Bu gün burada kaç tane sendikalı işçi var diye sorgulamaya başladık. Çalışanları ne hale getirmişler. Hizmet satın alma adı altında zengin müteahhitler türettiler. Bir yıllığına iş ihale ettiler. Asgari ücretle hiçbir sosyal hakkı olmadan insanlarımızı bu hale getirdiler.

Bize diyorlar ki! Siz bunu yapamazsınız. Şuanda bunun hesabı CHP ekonomistleri tarafından yapıldı. Çiftçilerle ilgili projelerimiz var. Çiftçilerin girdileri çok pahalı. İktidara geldiğimizde mazottaki ÖTV ve KDV yi kaldıracağımızı beyan ediyoruz. Mazota ödenen para 3.60 TL, bunun 2.60 TLsi ÖTV ve KDV den oluşuyor, 1.50 TLsi gerçek maliyet. İlaç ve gübrede KDV’yi kaldırmayı taahhüt ediyoruz. Bu sayede çiftçimizin karı artacak. Ülkemiz sağlıklı nesiller yetiştirecek. Sizlerden beklentimiz Cumhuriyet Halk Partisine sahip çıkmanız.” dedi.

Dönüş yolunda aracının önü bir köylü vatandaş tarafından kesilerek ; 80 küsur yaşında olan babamı sandık başına getireceğim demesi üzerine; Zeytinoğlu: "işte demokratik vatandaşlık görevi budur."dedi.

Mustafa Hamdullah ERGİN

#

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs