AK Parti Sakarya Milletvekillerinden Geyve'ye teşekkür ziyareti

AK Parti Milletvekilleri Geyve ilçesinde teşekkür ziyaretinde bulundular..
Editör Editör

12 Haziran Genel seçimlerinde AK Partiden Milletvekili seçilen Şaban Dişli, Ayhan Sefer Üstün, Ayşenur İslam, Ali İhsan Yavuz, 23. dönem Sakarya Milletvekili Erol Aslan Cebeci, milletvekili adayları Ziya Cevherli ve Ender Serbes ile birlikte, AK Parti Geyve İlçe Teşkilatı’na teşekkür ziyaretinde bulundu.

Vekillerini Geyve Kayamkamlık Kültür merkezinde yemek programında karşılayan AK Parti Geyve ilçe Tbaşkanı Muhittin Irmak ve ilçe yönetim kurulu, AK Kadın Geyve ilçe başkanı Hatice Aydemir ve yönetim kurulu, AK Kadın Alifuatpaşa belde başkanı Medine Titiz ve belde yönetim kurulu, AK Parti Alifuatpaşa Belde Teşkilatı yönetimi, Geyve Belediye Başkanı Murat Kaya ve Alifuatpaşa Belediye Başkanı Şuayip Erkan Çalık, Belediye Meclis Üyeleri, İl Genel Meclis Üyeleri, Şükrü Çelik ve Neşet Çakır hazır bulundu.

Bir selamlama konuşması yapan AK Parti Geyve İlçe Başkanı Muhittin Irmak: " Yaklaşık 90 gündür yürüttüğümüz seçim çalışmalarımızda bizleri yalnız bırakmayan; başta kadın ve gençlik kollarımıza, köy ve mahalle başkanlarımıza, bizimle beraber köy köy, mahalle mahalle, çalmadık kapı, sıkılmadık el bırakmayan gönül dostlarımıza ve “İstikrar sürsün, Geyve büyüsün” diyen tüm Geyvelilere sonsuz şükranlarımızı sunarım" dedi.


Türkiye ve Sakarya'nın Başbakanımızın vizyonuyla daha iyi bir döneme gireceğini belirten 23. Dönem Milletvekili Erol Aslan Cebeci: " Bu vizyon ve bu ekip sadece Türkiyeyi yönetmeyecek Dünyanın bir çok ülkesindeki siyasi harekete öncülük edecek yollarını açacak ve rehberlik edecek. Birçok yerdede zulmun ve sıkıntının sona ermesine sebep olacak" dedi.

Geyve Belediye Başkanı Murat Kaya: " Güzel bir seçim sürecinden sonra Allah nasip etti Geyve'de güzel bir oy alarak AK Partinin Türkiye'de yaptığı çalışmalara bir parça şeker tuz olma adına elimizden geleni yaptığımızı düşünüyorum. Kadın kollarımız başta olmak üzere gayretli çalışan tüm arkadaşlarıma teşekkür ediyorum" dedi.

 Milletvekilleri adına bir konuşma yapan milletvekili Dişli: " Sayın Başbakanımızın selamını getirdim. Hepinize ayrı ayrı çok teşekkür ediyor. Geyve'deki ve tüm Sakarya'daki gayreti kendisine bahsettik. Bir konuda sıkıntımız var. 7'de 7 yapacağız demiştik. Oy oranına ulaştık lakin olmadı.Diğer partilerden seçilen arkadaşlarda bizim arkadaşlarımız. Geyve'de ve Alifuatpaşa'da bütün arkadaşların ve sandık görevlilerin sandıklarda olması ne derece ciddiye aldığımızı ne derece ciddiyetle çalıştığımızı gösterdi. Önümüzde 3 yıl içinde 3 seçimimiz daha var. Cumhur Başkanlığı, yerel 2015'te de genel seçim olacak. AK Parti Teşkilatı doktora öğrencilerinin gelip araştırma yaptığı bir teşkilat oldu. Kadın Kolları üye sayımız 2 milyon, Gençlik Kolları üye sayımız 1 milyon, normal üye sayımız 3 milyon 750 bin oldu. Bu kadar insanı nasıl bir arada tutuyosunuz bu bir doktora konusudur. Seçim sürecinde gecesini gündüzüne katan tüm arkadaşlarıma teşekkür ediyorum" dedi.

Milletvekili seçilemeyen Ender Serbes ve Ziya Cevherli Geyve'deki çalışmalarında bir çok dostluklar edindiklerini belirttiler.

GeyveHaber

#

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs