Geyve'li Genç Yazar’dan Büyük başarı…

Geyveli 12 yaşındaki genç yazar Jale Nur Turgut; hayal gücüyle yazdığı “Son Yağmur” adlı 210 sayfalık roman kitabı; okuyucuları tarafından büyük beğeni topluyor.
Ali ARICI Ali ARICI
EN BÜYÜK DESTEKÇİSİ AİLESİ
Yazarlığa 9 yaşında başlayan ve Türkiye’nin en genç yazarı unvanına sahip olan Geyve Şehit Recep Demir İlköğretim Okulu 7. Sınıf öğrencisi Jale Nur Turgut; “Son Yağmur” adını verdiği 210 sayfalık ilk resmi kitabını 47 günde yazarak, bir ilke imza attı. Çok başarılı bir öğrencilik hayatı sürdüren ve aynı zamanda gitar eğitimi alan Jale Nur Turgut’un ilk kitabı kitapçılarda yerini alırken, eser okuyucuları tarafından büyük ilgi görerek, beğeni topluyor.
 
9 YAŞINDA 3 DENEME KİTABI YAZDI
Okuma yazma öğrendiği ilk günden beri devamlı kitap okuduğunu, bununla bitlikte her zaman yerli ve yabancı film izlediğini belirten genç yazar Jale Nur Turgut; okuduğu kitap ve izlediği dizilerin kendisini hayal kurmaya teşvik ettiğini söyledi. 9 yaşından beri kendini geliştirmek için 3 ayrı kitap yazdığını ifade eden Turgut; sonunda ise ilk resmi kitabını yazmaya karar verdiğini söyledi.
 
ELEŞTİRİLERE ALDIRMIYOR
Tamamen hayal gücünü kullanarak yazdığı kitabında Amerika’da yaşayan 5 öğrencinin yaşamlarındaki değişiklikleri ve hayatlarını anlattığını dile getiren Jale Nur Turgut; ikinci resmi kitabını da hazırlamaya başladığını söyledi. Yabancı tarzda kitap yazdığı bazı kesim tarafından eleştirildiğini ifade eden genç yazar; tarzını hiçbir zaman değiştirmeyi düşünmediğini, ikinci kitabını da hazırlamaya başladığını söyledi.

#

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs