CHP Geyve Örgütünde İstifa Depremi!

CHP Geyve Yönetiminde İstifa
Editör Editör

Cumhuriyet Halk Partisi Geyve İl Genel Meclis Üyesi Osman Erköse, ve 25 partili CHP’den istifa ettiklerini açıkladı.


İstifa gerekçesini açıklayan CHP Geyve İl Genel Meclis Üyesi Osman Erköse: “ 1972 yılında Gençlik Kollarında çalıştım. 1997 de Cumhuriyet Halk Partisi İlçe Başkanlığı yaptım. 1999 yılında Cumhuriyet Halk Partisi barajı aşamadı ve o dönem Geyve Belediye Başkanlığını aldık.Bir dönem sonra Belediye başkanlığını kaybettik ve ben istifa ettim. Tekrar arkadaşlar beni İlçe Başkanlığı görevine getirdi. 2009 yılında 7030 oyla İl Genel Meclis Üyesi seçildim. CHP’deki görevimi sonlandırıyorum. Yeni bir beyaz sayfa açacağız. İL Genel Meclisi seçildiğim günden bu yana problemler başladı ve bana yabancı muamelesi yapılarak dışlandım. 49 sene sonra Geyve’de belki seçimi alabilirler. Yolları açık olsun. CHP’den tamamaen ilişiğimi kesmiş vaziyetteyim. Bir hafta önce Genel Merkeze istifamı sundum. CHP Sakarya Milletvekili seçilen arkadaışımız SESOB da 1 Temmuzdaki konuşmasında isteyen çekip gider dedi. Bizde bu mesajı aldık ve partiden çekip gidiyoruz. Hiçbir arkadaşıma istifa edin diye telkin yapmıyorum. Benimle beraber 25 partili arkadaşımız istifa etti. Geçtiğimiz genel seçimde Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu’nun söylediği CHP Varsa Herkese var sloganı sanki Geyve’ye uğramamış. CHP varsa Geyve’de belirli kişilere var. Biz Hiçbir zaman Parti bizim diyemedik. Partide eksen kayması var. Geyve’de toplam 4700 oy aldılar. Kendilerini başarılı bulabilirler başarılar diliyorum. Geyve’den aday göstermediler. Partide para güç olmuş. Şuan seçilen milletvekilini 10 yıl dır hizmet ederken hiç görmedim. 25 arkadaşımla birlikte CHP defterini kapattık” dedi.


İstifa dilekçesi imzalaynalar: Osman Erköse İL genel Meclis Üyesi, Şükrü Koç, Arif Demir, Adnan Dönmez, Hamit Aslanbüken, Volkan Ocal, İdris Kırçıl, Engin Altıntaş. İleriki günlerde istifaların artacağı belirtildi.

#

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs