AK Parti Alifuatpaşa Yönetiminden İftar

AK Parti Alifuatpaşa Belde Teşkilatı’nın ev sahipliğinde düzenlenen iftar yemeğinde partililer ve eşleri bir araya geldi.
Ali ARICI Ali ARICI

AK Parti Alifuatpaşa Belde Teşkilatı’nca Bereket Lokantasında önceki gün verilen iftar yemeğine katılım yoğun oldu. Düzenlenen iftar yemeğine AK Parti Sakarya İl Başkan yardımcıları, Geyve Belediye Başkanı Murat Kaya, Alifuatpaşa Belediye Başkanı Şuayip Erkan Çalık, AK Parti Geyve İlçe Başkanı Muhittin Irmak, İl Genel Meclis Üyeleri Şükrü Çelik, Neşet çakır, AK Parti Alifuatpaşa Belde Başkanı İsmail Demir , Belde Teşkilatı, Kadın Kolları ve Gençlik kolları katıldı. Programın ev sahipliğini yapan AK Parti Alifuatpaşaı Belde Teşkilatı Başkanı İsmail Demir partililer ile yakından ilgilendi. AK Parti Alifuatpaşa Belde Başkanı İsmail Demir, Ramazan ayının bereket ayı olduğunu belirterek "Birlik ve beraberliğin en güzel örneklerini Ramazan ayında yaşanıyor. Bu gece yemeğimize iştirak eden siz değerli partili arkadaşlarımız ve eşleri sizlere teşekkür ediyorum” dedi.

 

#

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs