Çalıntı Motosiklet ile Kaza; 1 Ölü, 2 Yaralı

Geyve’de meydana gelen kazada 1 kişi hayatını kaybederken 2 kişi de yaralandı.

Editör Editör

Alınan bilgilere göre, Elvanbey Sokak’ta (TEB Bankası Önü) meydana gelen kazada, gençler çaldıkları plakasız motosiklet ile otomobil ve sonrasında karşı yönden gelen bisikletliye çarptı. Çarpmanın etkisiyle yaralanan motosiklet üzerindeki Sedat Kalın, Cevdet Özçekiç ile motosikletin çarptığı karşı yönden gelen bisiklet sürücüsü Sami Altın yaralandı. Kaza da ağır yaralanan Sami Altın kaldırıldığı Toyota-Sa Acil Yardım Hastanesi’nde yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılmayarak akşam saatlerinde hayatını kaybetti.

Saat 13.30 civarlarında, çalıntı olduğu tespit edilen motosiklet’le Çeltikler Mahallesi’nden ASM(Aile Sağlık Merkezi) istikametine giderken semt kıraathanesi önünde park halindeki 37 plakalı araca önden şiddetli bir şekilde çarpan motosikletli gençler Sedat Kalın ile Cevdet Özçekiç ile çarptıkları bisiklet sürücüsü Sami Altın ağır yaralandı.

Kazayı gören vatandaşların haber vermesiyle olay yerine 112 sağlık ekipleri yaralıları Geyve Devlet Hastanesine kaldırdı. Burada ilk müdahaleleri yapılan yaralılardan bisiklet sürücüsü Sami Altın Toyota-Sa Acil yardım hastanesine, diğer yaralılar Sedat Kalın ile Cevdet Özçekiç SEAH(Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesi)’ne kaldırıldı. Ancak Toyota-Sa Acil Yardım Hastanesi’ne kaldırılan Sami Altın burada yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayata veda etti.

Merhumun naaşı Öğle Namazını müteakiben kılınan cenaze namazının ardından defnedildi.

Kaza sonrası Çalıntı motosiklet olay yerine gelen kurtarıcı ile polis merkezine götürüldü.

Öte yandan olay yerine gelen çalıntı motosikletin sahibi, motosikletin kendinin olduğunu, daha sıfır olduğunu plaka çıkarttıramadan dün gece çalındığını ve çalıntı dilekçesini karakola bildirdiğini iddia etti.

Olay ile ilgili soruşturma sürdürülmektedir.

Mustafa Hamdullah ERGİN

GEYVE HABER


#

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs