Başbakan Erdoğan'ın Acı Günü

Başbakan Erdoğan'ın annesi Tenzile Erdoğan hayatını kaybetti.
Ali ARICI Ali ARICI

30 Eylül'de rahatsızlanarak hastaneye kaldırılan Tenzile Erdoğan'ın, safra kesesinde iltihap olduğu belirlenmişti.

Profesör Hasan Taşçı tarafından birkaç gün önce ameliyat edilen tenzile Erdoğan, ameliyat sonrası bir gün yoğun bakıma alınmış, daha sonra da normal odaya çıkarılmıştı.

Sabah Saatlerinde Öldü

83 yaşındaki Tenzile Erdoğan sabah saatlerinde hayatını kaybetti.Tenzile Erdoğan'ın ölüm nedeninin, ani dolaşım ve solunum yetmezliği olduğu bildirildi.

Hastaneden Açıklama Geldi

Tenzile Erdoğan'ın vefatı ile ilgili hastaneden bir açıklama geldi.

Hastane'den yapılan açıklamada, 88 yaşındaki Tenzile Erdoğan'ın 30 Eylül 2011 saat 18.00'de hastaneye getirildiği belirtildi.

Açıklamada, Tenzile Erdoğan'ın gerekli tıbbi hazırlıkların ardından safra kesesi ile birlikte karın zarı iltihabı ve enfeksiyonun tüm vücuda yayılması tanısı ile ameliyata alındığı belirtildi.

Profesör Doktor Hasan Taşçı tarafından ameliyat edilen ve sonrasında 5 gün yoğun bakımda tedavi gören anne Erdoğan'ın, klinik durumunun iyileşmesi üzerine 06 Eylül'de normal servise alındığı ifade edildi.

Bugün sabah saattlerinde ise ani gelişen dolaşım bozukluğu nedeniyle Tenzile Erdoğan'ın tekrar yoğun bakıma alındığı fakat yapılan müdahalelere rağmen saat:09.15'te kaybedildiği vurgulandı.

Erdoğan, Bursa ve Hatay Programını İptal Etti

Hastanede bulunduğu süre içerisinde annesini sık sık ziyaret eden ve durumu hakkında bilgi alan Başbakan Erdoğan da, acı haberi alır almaz hastaneye gitti.

Erdoğan, yarınki Bursa ve pazar günkü Hatay programını da iptal etti.

Cenaze Kısıklı'daki Eve Götürüldü

Tenzile Erdoğan'ın cenazesi hastaneden alınarak Başbakan Erdoğan'ın Kısıklı'daki evine götürüldü.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, annesi Tenzile Erdoğan'ın cenazesini saat 11.45 sıralarında hastaneden aldı.

Başbakan Erdoğan, evinde taziyeleri kabul ediyor.

Tenzile Erdoğan Yarın Toprağa Verilecek

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın annesi Tenzile Erdoğan, yarın Fatih Camii'nde öğle vakti kılınacak cenaze namazının ardından Karacaahmet Mezarlığı'nda toprağa verilecek.

Tenzile Erdoğan Kimdir?

1923 yılında Rize'nin Güneysu İlçesi'nde dünyaya gelen Tenzile Erdoğan, 27 yaşında evlenerek İstanbul'a göç etti.

4 çocuk annesi Tenzile Erdoğan, çocuklarından Hasan Erdoğan'ı 2006 yılında kaybetmişti.

Başbakan Erdoğan 2008'de yaptığı bir konuşmada, annesi Tenzile Erdoğan'ın dedesinin “Sarıkamış şehidi” olduğunu belirtmiş ve tüfeğine sarılmış halde donmuş olarak bulunduğunu ifade etmişti.

Tenzile Erdoğan, en son 30 Eylül 2011'de karın ağrısı ve şiddetli ateş şikayetleriyle hastaneye kaldırılmış, ertesi gün yapılan ameliyatla safra kesesi alınmıştı.

#

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs