Geyve HEM’de Forklift Kursu

Geyve Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü tarafından 2011/2012 eğitim öğretim döneminde açılan,1. Grup Forklift Kursu yapılan Teorik ve Sözlü ve Pratik sınavlar ile sona erdi.
Editör Editör

Teorik ve sözlü sınavda başarılı olan kursiyerler Geyve Belediyesine ait Kilitli Parke Taşı Tesisinde Pratik sınava tabi tutuldu.

Kursa kayıt yaptıran 20 kursiyerden18’i girmiş oldukları sınavlarda başarılı olarak belge almaya hak kazandı. Daha önce açılan dört Grup Forklift Kursunda ise kayıt yaptıran 80 kişiden 74 kişi belge almıştı.

Geyve HEM Müdürü İrfan Karaçayır açıklamasında şunları söyledi: ‘Forklift kursunun açılmasında büyük katkı sağlayan Geyve Belediye Başkanı Murat Kaya’ya çok teşekkür ederiz.

Bu hafta içi Belediye Başkanımızın katılımıyla belge töreni düzenlemeyi düşünüyoruz.

Bölgemizde bulunan işletmelerde en çok ihtiyaç duyulan bir belgeye götüren kurs açmış olmaktan son derece mutluyum. Kursumuzu bitirenler belgesi olmayanlara oranla daha kolay iş bulma şansına sahip olacaklar. Meslek sahibi olmayanları meslek sahibi, iş sahibi olmayanları iş sahibi yapacak kursları her zaman açmaya gayret göstereceğiz.”dedi.

Mustafa Hamdullah ERGİN

#

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs