Geyve’de SEBAP toplantısı

Geyve İlçesinde SEBAP(Sakarya’da Eğitim ve Öğretim’de Başarıyı Artırma Projesi)toplantısı yapıldı.
Editör Editör
Geyve Kaymakamlık Kültür Merkezi ve Öğretmenevi toplantı Salonu’nda yapılan programa; Sakarya İl Milli Eğitim Müdürü Murat Yazıcı, Müdür yardımcısı İrfan Sarık ve SEBAP komisyon üyeleri, Geyve MEM Alaattin Dişli, ME şube müdürü Mehmet Doğan, İlk ve Orta öğretim okul müdürleri ile müdür yardımcıları idareciler ve öğretmenler katıldı.

Geyve İlçe MEM Alaattin Dişli, yaptığı açılış konuşmasında özetle okul idarecileri ve öğretmenlerin başarılı bir eğitim-öğretim dönemi geçirmeleri amacıyla toplantı düzenlediklerini ifade etti. 

Daha da güçlendik
MEB(Milli Eğitim Bakanlığı)in uygulamaya koyduğu ders müfredat programının; SEBAP projesi kapsamında başarılı bir şekilde uygulanacağını vurgulayan Dişli: “Geçen yıl başarı sıralamasında üst sıralara doğru çıkan okullarımızın başarı sıralaması bu sene de artarak daha da üst sıralara çıkması için yoğun bir çaba sarf ediyoruz.

Okullarımızda ve sınıflarımızda fiziki şartlar, araç-gereç ve donanım olarak gayet iyi bir durumdayız.

Yeni yapılan ve rotasyonla gelen atamalarla daha da güçlendiğimizi söyleyebiliriz. Öğretmen, öğrenci, veli hep birlikte elele vererek ilçemizdeki eğitim-öğretim düzeyini en üst seviyeye çıkaracağımıza inanıyorum.”dedi.

Geçen yıllara oranla başarıda artış
Sakarya İl Milli Eğitim Müdürü Murat Yazıcı: “İlçedeki eğitim-öğretim başarısının geçen yıllara göre artmasından büyük memnuniyet duyduk. Geyve’deki eğitim-öğretim kalitesinin daha da yükselmesi için gerekli tüm imkânları sağlayacağız. Bütün eğitim-öğretim camiasının da bu bilinç ve sorumlulukla çalışacaklarına inanıyorum.”dedi.

Programın sonunda SEBAP projesi yürütme kurulu üyeleri; Sakarya İl Milli Eğitim Müdür yardımcısı İrfan Sarık, Niyazi Baliç, Kurtuluş Ergün ve Adil Şenol proje hakkında gerekli değerlendirmelerde bulunup, toplantıya iştirak eden eğitim-öğretimcilere yapılacak uygulamalar hakkında bilgi verdi.

Mustafa Hamdullah ERGİN

#

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs