Türkiye'de İlk Olarak, Geyve'de üretilecek!

Türkiye'de ilk olacak! Geyve'de üretilecek. Geyve'de ilaç hammaddesi üretecek bir fabrika kurulacak.
Editör Editör

15Milyon Dolar yatırım yapılacak ve Geyve'de kurulacak olan Türkiye’de bir ilk olacak ilaç hammadde fabrikasında, ilk etapta 160 kişi istihdam edilecek.

Belediye Başkanı Murat Kaya TÜMSİAD(Tüm Sanayici İşadamları Derneği) ve Belediye mart ayı meclis toplantısında yaptığı konuşmada: “Hepinizi burada ağırlamaktan mutluyuz. Sizlere teşekkür ediyoruz bu gün bizlere zaman ayırdınız. Elimizden geldiğince sizlere bilgiler verdik.

Yaptığımız her esnaf toplantısında şunu ifade ediyoruz: bir ilçeyi ya da bir bölgeyi büyütmenin en kolay hali içindeki esnafları ve tüccarları büyütmektir. Eğer ilçedeki esnaf arkadaşları biz büyütebilirsek ilçe de bunlarla büyür. Belediyemizin bürokrasisi diğer kurumların bürokrasisine göre daha hızlı çalışıyor. Düşüncemizde bacalı sanayi yok. Bölgemiz tarımla ilgili bir bölge. Sanayi arsalarımız var, bunlardan bir tanesinde Türkiye’de ilk defa ilaç hammaddesi üretecek bir fabrika kurulacak. Yer tahsisleri yapıldı, yakında ruhsatını keseceğiz. 160 kişinin çalışacağı bir fabrika getiriyoruz. İlçenin tarımına uygun sanayi talebimiz var. Bu konuda gelen her türlü talebe açığız. Sizler ne kadar büyürseniz bizlerde o kadar büyüyeceğiz.” Şeklinde konuştu.

Mustafa Hamdullah ERGİN

GEYVE HABER


#

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs