METEM’den veli toplantısı

Geyve Mesleki Teknik Eğitim ve Teknik Lise (METEM), Okul Aile Birliği toplantısını yaptı.
Editör Editör

Geyve Kaymakamlık Kültür Merkezi ve Öğretmenevi Toplantı Salonu’nda yapılan toplantıya; okul müdürü Tekin Bayer, müdür başyardımcısı Ahmet Akkuş, öğretmenler ve veliler katıldı.

Mustafa Kemal Atatürk ve Hakkâri’de şehit olan 24 askerimizin aziz hatırası için 1 dakikalık saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın söylenmesinden sonra, toplantının açış konuşmasını yapan Ahmet Akkuş,
2010-2011 öğretim yılının gelir- gideri hakkında bilgi verdi. “Hesabını veremeyeceğimiz bir kuruş dahi yoktur. Defterlerimizi inceleyebilirsiniz. Allah, boğazımızdan haram lokma geçirmesin. “dedi. Hesapların ibrası için oylama yapıldı. Oy birliğiyle hesaplar ibra edildi.

Okul müdürü Tekin Bayer: “ METEM’de 1158 öğrenci var. Sizin çocuğunuz, bizim çocuğunuzdur. Biz onların okul saatleri içinde, huzurlu bir ortamda ders yapmalarını sağlıyoruz. Eğer evde de sizler kontrol altında tutarsanız daha başarılı olurlar. Amacımız, ailesine, vatanına milletine faydalı nesiller yetiştirmektir.

Çocuklarınızı kötü alışkanlıklara ve bilgisayar oyunlarına feda etmeyiniz. Devamsızlık yaptıkları gün saat 10.00’da cep telefonlarınıza mesaj çekiyoruz. Çocuğunuzun en iyi şekilde yetişmesi için çalışıyoruz. Her zaman okula gelip bizlerden bilgi alabilirsiniz. Bu konuda takdire şayan bir velimiz var.

Rahatsız olduğu halde tekerlekli sandalyeyle, her toplantımıza katılan Ekrem Bozyurt velimize hassaten teşekkür ediyorum.”dedi.
Okul Aile Birliği yönetim kurulu ve denetleme kuruluna üyeler seçildi.

Yönetim Kurulu asıl üyeler:
Mehmet Aydoğan (Okul Aile Birliği Başkanı), Metin Çakmak ( Başkan yardımcısı), Azem Sönmez (muhasip), Erdinç Tuna, Hatice Özbudak (Sekreter)

Yedekler: Ahmet Dinçer, Metin Karaca, İbrahim Yıldız, Eyüp Karadere, Bayram Ali Yıldız, Sadullah Köse.

Denetleme kurulu:
Asıl üyeler: Hafız Şahin (Başkan), Adalet Çakır, Cevdet Satılmış
Yedek üyeler: Şaban Doğan ve Asiye Fırtına.

Mustafa Hamdullah ERGİN

#

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs